به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: در این طرح 20 نفر در قالب 10 تیم 2 نفره بهداشت محیط با همکاری ادارات و اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی نظارت خواهند داشت .
کریم علیزاده افزود: زولبیا و بامیه و انواع مواد غذایی دیگر از جمله مواد مصرفی در ماه مبارک رمضان است و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع این موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط برای پیشگیری مردم جامعه از بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نقش بسزایی دارد.
وی افزود: امسال چهار دستگاه آزمایش روغن و 12 دستگاه آزمایش شوری نان تحویل مرکز بهداشت مهاباد شده است.
علیزاده آذر گفت: کنترل میزان PH نان ،کنترل میزان اسیدیته و میزان مولکول های قطبی (TPM) روغن های سرخ کردنی ،اندازه گیری میزان شوری خمیر و نان ها، اندازه گیری میزان رطوبت انبارهای موادغذایی، آزمایش افلاتوکسین موجود در شیرهای سنتی و صنعتی و سایر مواد لبنی و مواد غذایی محلول سنجش می شود.
وی بیان کرد: درصورتی که شوری نان ها بیش از استاندارد طبیعی باشد دارنده آن واحد به مراجع قضایی معرفی می شود.
علیزاده آذر از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را به سامانه 190 یا شماره تلفن 42442250 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ع