طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان در ماه مبارک رمضان توسط 10 تیم نظارتی اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، رئیس مرکز بهداشت مهاباد گفت: در این طرح 20 نفر در قالب 10 تیم 2 نفره بهداشت محیط با همکاری ادارات و اصناف، تعزیرات حکومتی، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی بر اماکن تهیه و توزیع موادغذایی نظارت خواهند داشت .

کریم علیزاده افزود: زولبیا و بامیه و انواع مواد غذایی دیگر از جمله مواد مصرفی در ماه مبارک رمضان است و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع این موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط برای پیشگیری مردم جامعه از بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نقش بسزایی دارد.

وی افزود: امسال چهار دستگاه آزمایش روغن و 12 دستگاه آزمایش شوری نان تحویل مرکز بهداشت مهاباد شده است.

علیزاده آذر گفت: کنترل میزان PH نان ،کنترل میزان اسیدیته و میزان مولکول های قطبی (TPM) روغن های سرخ کردنی ،اندازه گیری میزان شوری خمیر و نان ها، اندازه گیری میزان رطوبت انبارهای موادغذایی، آزمایش افلاتوکسین موجود در شیرهای سنتی و صنعتی و سایر مواد لبنی و مواد غذایی محلول سنجش می شود.

وی بیان کرد: درصورتی که شوری نان ها بیش از استاندارد طبیعی باشد دارنده آن واحد به مراجع قضایی معرفی می شود.

علیزاده آذر از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را به سامانه 190 یا شماره تلفن 42442250 اطلاع دهند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.