رعایت کردن تغذیه در ایام ماه رمضان در سلامت روزه داران تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛از آنجا که در ایام ماه مبارک رمضان از نظر فیزیولوژیک تغییراتی در بدن  ایجاد می‌شود، باید تغییراتی  در شیوه  تغذیه  خود ایجاد کنیم.
، داشتن نظم غذایی و مصرف عده‌های غذایی مکرر در روز می‌باشد. توصیه می‌شود افراد روزه دار همانند زمانی که روزه نیستند سه وعده غذا بخورند که این وعده‌ها شامل سحر، افطار و شام می‌باشد.
 
درکنار اعمال معنوی و خاص این ماه عزیز برای داشتن جسمی سالم که یکی از اهداف روزه داری است نیز باید آدابی رعایت شود تا به آنچه هدف از سلامت جسم است برسیم.
در ادامه توصیه هایی برا ی داشتن افطاری مناسب در ماه مبارک رمضان برا ی روزه داران عزیز داریم.

  •  روزه داران باید توجه داشته باشند که با یک استکان شیر گرم یا چای کمرنگ و 2 عدد خرما و یک قاشق غذا خوری عسل طبیعی روزه خود راباز کنند وپس ا ز18 ساعت گرسنگی ، هرگز غذای سرد نخورند.
  •  روزه داران توجه کنند که شام را 2 ساعت بعد از افطار میل کنند.
  • غذاهای سنگین و سرخ کردنی مثل آش یا خورش برای افطار مناسب نیستند و بهتر است در وعده های شام میل شوند.
  • سوپ هایی را  که حاوی سبزیجات پخته و آب مرغ هستند و یا باشیر درست می شوند در افطار استفاده کنند.
  • از فرنی و شیر برنج به خاطر شیرینی که دارندمی توانند جهت جبران  قند از دست رفته بدن استفاده کنند.
  • باید توجه داشت که افطار باید سبک، گرم و شیرین باشد. 
 
 
 
انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.