برخی سفرههای مجلل و میلیونی که حتی از بیتالمال نیز برای آن هزینه میشود شیرینی روزهداری را کم کرده است.
به گزارش گروه فیلم و صوتباشگاه خبرنگاران جوان؛ برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع خرجهای میلیونی برای تدارک سفرههای افطاری در ماه مبارک رمضان پرداخته است.
نمیدونم چرا در ماه رمضان که باید طعم گرسنگی رو بچشیم و به خودمون سختی بدیم و قناعت کنیم و ریاضت بکشیم و طبعا میزان تقاضا برای مواد غذایی کاهش پیدا کنه، قیمت مواد غذایی افزایش پیدا میکنه؟!!! متاسفانه به جای صبحانه سبک در سحر غذای سنگین از شام مصرف میشه و به جای ناهار انواع مواد مغذی (خرما، زولبیا، بامیه، شیر، آش، سبزی و پنیر و ...) در افطار مصرف میشه. شام هم که مثل همیشه سرجاشه. نمیدونم این جابجا کردن توالی منظم صبحانه ناهار شام پس به چه منظوری بوده؟!!!