به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ عبداله بهمنش در جمع خبرنگاران گفت: با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان استان، نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان تشدید میشود.
نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع، حمل و نقل و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی به شمار میرود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال در حال انجام این نظارتها در سطح واحدهای تحت نظارت خود است.
وی افزود: با این حال در مناسبتهای ملی و مذهبی و به فراخور افزایش عرضه و تقاضا در بازار، اعمال این نظارتها نیز افزایش مییابد که در همین راستا در ایام ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
بهمنش در خصوص نحوه اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان گفت: کارشناسان دامپزشکی استان در ماه مبارک رمضان در قالب 20 اکیپ بازرسی و نظارت، سازماندهی شده و در دو شیفت کاری صبح و عصر اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش این اداره کل می نمایند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: شهروندان هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بستهبندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهرهبرداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/غ