بهروز
جنت افزود : برای افزایش سهم کشور از بازار ۲ هزار میلیارد دلاری غذای
حلال در جهان باید در جهت دانش افزایی مسئولان فنی با حوزه حلال و نشان آن
گام برداشت.
به گفته جنت ؛ علاوه بر کیفیت و سلامت محصول,برای جهش در
عرصه صادرات تولید کنندگان باید بتوانند خدمات پس از فروش شان را در کشور
ها ارائه دهند تا بازارشان را حفظ کنند .
رییس مرکز تحقیقات حلال به
پیشرفت صنعت غذایی در 10 سال گذشته و بهبود وضعیت صادرات اشاره کرد وگفت :
لازمه ی تصرف بازارهای جهانی ارائه محصولات مورد تائید وزارت بهداشت و
مورد تائید کشور مقصد صادرات است.
وی افزود: بازرگانان به دلیل مشکلات اداری , اقتصادی و مشکلات امنیتی در حوزه کشورهای همسایه نتوانسته اند بازار را دست گیرند .
رییس
مرکز تحقیقات حلال همچنین بااشاره به اینکه استان قزوین یکی از قطب های
صنایع غذایی در کشور است گفت: با ارائه تسهیلات ،کاهش بروکراسی اداری و با
دانش افزایی در صدد افزایش تولید و صادرات در قزوین هستیم .
انتهای پیام/