نماینده استان همدان در شورای عالی استان‌ها گفت: در حال حاضر مشکل بیکاری و اشتغال در استان همدان چشم‌گیر است که باید برای حل آن برنامه‌ریزی اساسی صورت گیرد.

مشکل بیکاری و اشتغال جوانان در استان همدان باید برطرف شودبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا سلیمی اخگر نماینده استان همدان در شورای عالی استان‌ها در جلسه شورای عالی استان ها که امروز(پنج شنبه) برگزار شد، با بیان اینکه وجود شوراها باعث رشد و توسعه هر منطقه‌ای می‌شود، اظهار داشت: با همراهی شوراها و سایر دستگاه‌ها مردم می‌توانند شهری توسعه‌یافته و زیبا داشته باشند.

وی با بیان اینکه شوراها باید خود را مسئول در برابر رأی مردم که هر رأی برگ اعتمادی به آنها است بدانند، افزود:‌ شوراها باید با جدیت و پشتکار به حل مسایل شهری و مشکلات مردم بپردازند، چراکه مردم با رأی و انتخاب خود وظیفه سنگینی را در جهت آبادانی شهرها و روستاها بر دوش ما گذاشتند.

 نماینده استان همدان در شورای عالی استان‌ها با اشاره به مشکلات فراوانی مانند بیکاری و اشتغال جوانان در این استان گفت: استان همدان با داشتن پتانسیل‌های متعدد و ظرفیت‌های بالقوه هم اکنون با مشکلاتی روبرو است که باید مسئولان و مدیران در راستای حل آن‌ها گام‌های اساسی بردارند.

سلیمی اخگر با اشاره به تخلف در ساخت و ساز گفت: این موضوع شهرداری‌ها را زمین‌گیر کرده، اگرچه عدم وجود منابع درآمدی کافی و پایدار جهت اجرای برخی از برنامه‌ها یکی از مهمترین دلایل این امر است.

وی با بیان اینکه همدان یکی از 13 شهر فرهنگی- تاریخی کشور است، یادآور شد: این استان تمدنی به قدمت 3 هزار سال دارد که با برخورداری از موقعیت ممتاز از لحاظ جاذبه‌های طبیعی و باستانی در حال حاضر یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: این استان با دارا بودن بیش از 850 اثر تاریخی و فرهنگی ده‌ها مرکز طبیعی و اکوتوریستی و آب و هوای مناسب هر ساله میزبان گردشگران داخلی و خارجی زیادی است.

نماینده استان همدان در شورای عالی استان‌ها تاکید کرد: استان همدان نزدیک به 12 درصد تولید ناخالص جهانی در صنعت گردشگری را به خود اختصاص داده و وجود 250 میلیون شغل در سطح جهان را پدید آورده که می‌تواند زمینه مناسب برای پیشرفت در کشور باشد.

سلیمی اخگر به جهانی شدن سفال لاله‌جین اشاره کرد و گفت: جهانی شدن این شهر نشان‌دهنده ظرفیت بالای این شهر در زمینه صنایع دستی و پشتیبانی سیاست‌گذاری دولت تدبیر وامید در حمایت از تولید است و همچنین جهانی شدن این شهر نشانه‌ای ارزشمند است که در جذب گردشگری داخلی و خارجی و صادرات سفال لاله‌جین می‌توان از آن استفاده کرد.

وی گفت: دسترسی و جاده اصلی ارتباطی بین مرکز استان و شهر لاله‌جین به طول 15 کیلومتر یکی از مسیرها و نقاط پرتردد گردشگران و مسافران است و همچنین یکی از مسیرهای پرحادثه و پرخطر استان محسوب می‌َشود که باید در راستای حل مشکل و چند بانده‌شدن آن اقدام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار