در این سمینار علمی ضمن اشتراک شماری از کارمندان وزارت مالیه، محصلین ذکور و اناث تا سطح ماستری، استادان پوهنتون، کارشناسان امور اقتصادی و کارکنان اداری پوهنتون متذکره اشتراک نموده بودند.
لطیف محمود؛ به نمایندگی از پوهنتون " یومف سوییس برای افغانستان" در سخنان افتتاحیۀ سمینار، برداشتن این گام از سوی وزارت مالیه را برای حکومت، مردم و خصوصا محصلین مفید خوانده، افزود: ارائۀ معلومات به مردم از طرف حکومت بخش مهمی از حکومتداری خوب شمرده می شود که از طرف وزارت مالیه آغاز گردیده و این مسأله نشان می دهد که رهبری وزارت مالیه در بخش حسابدهی به مردم متعهد است.
اجمل حمید عبدالرحیمزی؛ رئیس ارتباط و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت مالیه در رابطه با افزایش عواید ملی در طی دو سال گذشته، تطبیق اصلاحات در تمام ادارات مربوط وزارت مالیه، برگزاری مؤفقانۀ کنفرانس های وارسا و بروکسل، دستاوردهای کمیسیون های مشترک اقتصادی و تجارتی با کشور های منطقه، ایجاد تسهیلات برای سکتور خصوصی، تعهدات دو جانبه با جامعه جهانی، نصب سیستم های جامع الکترونیکی در منابع عوایدی، ترتیب و مصرف بودجه، ایجاد سهولت در بخش تخصیصات، مبارزه علیه فساد اداری، مشارکت عامه و خصوصی، دستاوردهای برنامه سی بی آر، روند کاری اداره آسان خدمت و پلان های اصلاحی آینده وزارت مالیه اطلاعات مفصل و همه حانبه ارائه نمود.
رهبری پوهنتون "یومف سوییس برای افغانستان" بخاطر برگزاری سمینار از طرف ریاست ارتباط و آگاهی عامۀ وزارت مالیه به رئیس ریاست متذکره و سخنگوی وزارت مالیه لوح تقدیر تفویض نمود.
ریاست ارتباط و آگاهی عامۀ وزارت مالیه می گوید: این ریاست ضمن سفر های ولایتی به پوهنتون های مختلف دولتی و خصوصی به شکل متداوم همچو سمینارها را برگزار می نماید تا از فعالیت ها، دستاوردها و روندکاری وزارت مالیه به آنها آگاهی دهی لازم داده شود.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید