به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ محمدحسین محمودی نژاد، سرپرست مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی صفی آباد در این آئین گفت:مجوز فعالیت یکساله مرکز رشد صفی آباد در سال 95 اخذ شد و تفاهم نامه هایی نیز امضا شده که امیدواریم با اجرای آنها شاهد شکوفایی این مرکز باشیم.
ئیس پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد گفت:بخش صنعت مرتبط با بخش کشاورزی مغفول مانده است که باید از مراکز رشد و فناوری برای رفع این کمبود استفاده کرد.
رحیم اسلامی زاده با اشاره به فعالیت 60 ساله مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد افزود:
این مرکز با دارابودن محققانی متعهد و مجرب همواره در تولید و تحقیق در سطح کشور مطرح است.
ناوری که منجر به تولید یک محصول می شود از دیگر مسیرهای تحقیقاتی می باشند.
وی افزود:محققان بخش کشاورزی مانند سربازان گمنامی هستند که در زمینه پیشرفت علمی کشور پیش قدم هستند و بیشترین تلاش خود را می کنند تا تولید کننده از نظر اقتصادی توانمند شود.
اسلامی زاده تحقیقات دانش بنیان را یکی از مسیرهای مراکز تحقیقاتی دانست و گفت: حل مشکلات تولید در عرصه های موجود و تحقیقات فناوری که منجر به تولید یک محصول می شود از دیگر مسیرهای تحقیقاتی می باشند.
وی به حجم بالای ضایعات بخش کشاورزی در کشور و استان خوزستان اشاره کرد و گفت: واحدهای فناورانه به کمک پارک رشد و فناوری باید تلاش کنند تا این ضایعات را به ثروت و شغل تبدیل کنند و این ظرفیت در استان خوزستان وجود دارد.
مدیر مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول رویکرد این مرکز را رویکرد حفاظتی دانست و گفت:کلیه طرح ها و برنامه های در دست اجرا در این مرکز با رویکرد حفظ محیط زیست و حداکثر راندمان در بخش کشاورزی اجرا می شوند.
وی هزینه حمل و نقل علوفه را یکی از مشکلات بخش کشاورزی در دزفول عنوان کرد و افزود:با راه اندازی واحد خوراک دام با همکاری مرکز رشد و فناوری استان خوزستان این مشکل تا حدی مرتفع شد زیرا هزینه حمل و نقل علوفه با بهره گیری از دانش جدید بسیار کاهش یافته است.
مرکز رشد واحدهای فن آور کشاورزی صفی آباد دزفول دومین مرکز رشد شهرستان دزفول و ششمین مرکز رشد خوزستان می باشد.
انتهای پیام/م