کیانوش افزود: از ۹۰۰ هکتار سطح زیر کشت، ۸۵۰ هکتار آن متعلق به بخش بادرود است و پیش بینی می شود از هر هکتار چهار تن محصول برداشت شود.
وی با بیان اینکه عمده محصولات کشت شده رقم یوسف، d۵ و ریحان۰۳، است، گفت: بالغ بر سه هزار و ۴۰۰ تن محصول جو در سطح مزارع برداشت می شود و مقدار قابل توجهی از آن توسط کشاورزان و دامدارن شهرستان خریداری و مصرف می شود.
مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز بیان کرد: هزینه متوسط هر هکتار محصول جو جهت برداشت با کمباین های مختلف در عمده مالک به میزان ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است و این قیمت در خرده مالک ها و توافق بین کشاورز و صاحب کمباین تا ۵ میلیون ریال متغیر است.
وی با بیان این که قیمت خرید تضمینی جو توسط دولت در صورتی که محصول برداشت شده دارای استانداردهای لازم از جمله رطوبت ۱۲ و نهایت ۱۴ درصد باشد، ۱۰ هزار و ۳۰۰ ریال است، افزود: شرکت تعاونی روستایی وحدت خالدآباد به عنوان مباشر خرید فعالیت خواهد کرد و امسال برای دومین بار این محصول وارد کالای بورس تهران می شود.
سال گذشته محصول جو در منطقه بادرود در سطح یک هزار و ۹۰۰ هکتار کشت شده بود ولی امسال به خاطر خشکسالی و کمبود منابع آبیس و افت سطح منابع زیر زمینی سطح زیر کشت تا ۸۵۰ هکتار کاهش پیدا کرده است.