مدیر مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان مجازی به زودی در این دانشگاه با هدف ارتقای سطح تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی می‌شوند.

علی بهشتی مدیر مرکز رشد دانشگاه علم وصنعت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به فعالیت مراکز رشد در این دانشگاه گفت: به طور کلی مراکز رشد مکانی برای ایده برداری گروه‌های علمی و جوانان نخبه است تا علم خود را به محصولات فناور تبدیل کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان نوپا با استقرار خود در مراکز رشد دانشگاه قرار است باعث ارتقای سطح کیفی خود و تولید محصولات فناور شده و این مراکز باعث صادرات کالاهای دانش بنیان در دانشگاه‌های کشور از جمله این دانشگاه می‌شود.

بهشتی اظهار داشت: در دانشگاه علم و صنعت، ۲۶ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند و در آن اعضای هیات علمی و دانشجویان صاحب ایده به تجاری‌سازی محصولات و تولید کالاهای دانش بنیان می‌پردازند.

وی تاکید کرد: زمینه‌های کاری شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت در حوزه‌های مخابرات، الکترونیک، مواد، مکانیک و راه آهن بوده و دانشگاه علم و صنعت یک فضای کاری را برای این شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته است.

بهشتی ادامه داد: راه‌اندازی شرکت‌های مجازی و نوسازی ساختمان مراکز رشد به عنوان بزرگ‌ترین برج فناوری شرق تهران از جمله اقدامات مهم در آینده محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: به هر یک از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت مبلغ ۱۸ میلیون تومان از طرف دانشگاه اعطا می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.