افرادی که به کشورهای شرق آسیا سفر کرده‌اند با طعم خوراکی‌های دریایی آشنایی دارند اما این غذاهای لذیذ ممکن است به موجودات میکروسکوپی بسیار خطرناکی آلوده باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان با مطالعه روی نمونه هایی از غذای دریایی مشهور آسیای شرق و جنوب شرقی موسوم به «سوشی» شامل سبزیجات دریایی، نوعی جلبک و ماهی یا میگو به این نتیجه رسیدند که این غذا ممکن است منشا کرم‌های انگلی باشد.

خوردن این غذای پرطرفدار بدنتان را پر از کرم می‌کند + تصاویر

از آنجا که این خوراکی به صورت نیم‌پز یا خام سرو می‌شود، زنده ماندن کرم‌های کوچک در آن و ورود این موجودات میکروسکوپی به بدن و در نهایت بروز عفونت‌های انگلی در فرد محتمل است.

این عفونت‌ها با استفراغ، تب، دل درد، اسهال، ضربان نامنظم قلب و نارسایی تنفسی همراه بوده و در صورت تاخیر در درمان ممکن است جان افراد را به خطر بیاندازد.

در چنین شرایطی کرم‌های انگلی خود را به دیواره روده متصل کرده و باعث ابتلا به انواع مشکلات گوارشی در بدن می‌شوند.

خوردن این غذای پرطرفدار بدنتان را پر از کرم می‌کند + تصاویر

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند از خوردن ماهی خام خودداری کنند، زیرا در بیشتر مواقع حاوی انگل و عفونت‌های باکتریایی است.

تنها در کشور انگلستان مردم سالانه ۶۸ میلیون پوند صرف خرید و خوردن خوراک سوشی می‌کنند که رقم بالایی است. این در حالی است که این غذای غیر بومی ممکن است افراد را با مشکلات گوارشی مواجه کند.

کارشناسان بر این باورند افراد در هر کشوری بهتر است از خوراک‌های سالم بومی قومیت خود استفاده کنند که با ذائقه آنان همخوانی داشته و باعث بروز بیماری در آن‌ها نشود.

یکی از خطرناکترین خوراکی‌های دنیا که در کشور ژاپن عرضه می‌شود، سوشی با طعم ماهی مرکب است که همه ساله باعث مسمومیت و مرگ عده کثیری از اهالی ژاپن و گردشگران می‌شود. در صورتی که قسمت سمی این ماهی حین پخت از بین نرود، می‌تواند باعث سمی شدن خون و ابتلا به مسمومیت شدید در فرد شود.

خوردن این غذای پرطرفدار بدنتان را پر از کرم می‌کند + تصاویر

یکی از خطرناکترین کرم‌های انگلی که در سوشی یافت می‌شود کرمی از گونه anisakis است که می‌تواند در برخی موارد باعث شوک شدید آنافلاکسی در فرد از جمله ضربان نامنظم قلب و مشکلات تنفسی و گوارشی شود.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در صورت تمایل به مصرف خوراکی‌های دریایی نوع پخته شده، کبابی، بخار پز یا سرخ شده با روغن کم را مصرف کنند تا دچار بیماری نشوند.

گفتنی است؛ سوشی که یک غذای محبوب و پرطرفدار آسیایی است در بسیاری از رستوران‌های دنیا سرو شده و بیماری‌های حادی را ایجاد می‌کند و مردم باید از خوردن آن اجتناب کنند.

منبع: Dailymail

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
mina
۰۱:۴۰ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
با سلام
یه مدت پیش که این خبرو خوندم نظر گذاشتم که شما در ایمیلم گفتید قابل انتشار نیس ،خواسم نظرمو یخونم چون کامل یادم نیس لطفا نظرمو برام ارسال میکنید ؟ تشکر.
آخرین اخبار