عفتی مدیرکل بهزیستی استان درگفتگو با
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: گستره شورای کارشناسی در سازمان بهزیستی به سمتی رفته که امروز نمایندگان کارکنان ادارات بهزیستی شهرستان نیز در این شورا نظرات و پیشنهادات خود را ارئه کنند.
عفتی گفت: در یک ساختار نظام مند همه ما مشغول ارایه خدمت هستیم و هر کدام ما در کنار این نقش باید بتوانیم نقش سازمانی خود را به خوبی ایفا کنیم تا هدف مجموعه اتفاق افتد.
وی افزود: هنوز این نگاه در سیستم دولتی جا نیافتاده که هر کدام از افراد در کلان سازمان نقش دارند و اگر درست ایفا نقش نکنند در عملکرد نقص ایجاد می شود.
مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به شاخص های ارزیابی ثروت در دنیا گفت: منابع طبیعی، تکنولوژی، نیروی انسانی توانمند و سرمایه اجتماعی چهر شاخص ارزیابی ثروت در دنیا هستند.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه اجتماعی به عنوان یکی از شاخص های ارزیابی به تعامل در کشور باز می گردد و هرچه تعامل و مشارکت در کشور بیشتر باشد آسیب نیز کمتر است.
عفتی با اشاره به آسیب موجود در مناطق حاشیه ای گفت: در این مناطق تعامل و مشارکت جمعی پایین است اما در محلات قدیمی که تعامل و مشارکت بالاست سطح آسیب نیز پایین است.
وی افزود: در محیط اداری نیز هر چه سرمایه اجتماعی خود را گسترش دهیم سطح آسیب کمتر خواهد بود.
مدیرکل بهزیستی استان یزد یکی از شاخص های مشارکت را اعتماد دانست و گفت: در نظامی که اعتماد نباشد مشارکت نیز اتفاق نمی افتد.
عفتی ورود در جزء به جزء امور را به معنی اعتماد نداشتن به سیستم دانست و گفت: متاسفانه در دید برخی مدیران هنوز این نگاه واگذاری امور به کارکنان ایجاد نشده است و افراد به شکل وسواس گونه کارها را کنترل و انجام می دهند.
وی تشکیل دومین شورای کارشناسی بهزیستی استان یزد را برگرفته از نگاه مشارکت جمعی دانست و گفت: این شورای طی فعالیت خود نقش پررنگی در بررسی موضوعات تخصصی بهزیستی و ارائه پیشنهادات کاربردی و در نهایت تصمیم سازی داشته است.
انتهای پیام/ ی