تنها 40 درصد نیاز از 17 هزار تن انواع آرد صنایع تبدیلی و فرآوری آردی مصرفی، در مازندران تامین می شود که علت آن نبود رقابت بین این واحدها است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  اسماعیل خاتمی مقدم رییس این انجمن با اشاره به اینکه از 17 هزار تن انواع آرد صنایع تبدیلی و فرآوری آردی مصرفی، تنها 40 درصد نیاز در مازندران تامین می شود، علت آن را نبود رقابت بین این واحدها اعلام و خواستار رده بندی کردن کارشناسان کنترل کیفی به ویژه در بخش صنایع غذایی، تغییر کارمزد تبدیل گندم و ارائه لیست مشخصات گندم، هنگام تحویل به کارخانه های آرد شد.

وی با بیان اینکه 90 درصدکارخانه های آرد مازندران فعال هستند گفت: از این میزان کمتر از 40 درصد ظرفیت کار می کنند و تنها 5 درصد محصول آرد خود را به استان های دیگر ارسال می کنند.

نادر افشاری رییس کمیته تخصصی آرد نیز در این نشست با اشاره به رعایت کردن مدت نگهداری گندم در سیلوها افزود: درصد قابل توجهی از کمباین های برداشت گندم در مازندران قدیمی بوده و با ورود کاه به سیلوها باعث انتقال آفت و آسیب جدی به گندم ها می شود.

وی با توجه به میزان رطوبت بالای گندم ها به سبب رعایت نکردن زمان برداشت، نگهداری آن را برای طولانی مدت دشوار می کند.

با مشارکت سازمان ها و تشکل های مربوطه مازندران، مشکلات بخش های تولید گندم و آرد مازندارن امروز بررسی شد.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.