لطفی افزود: درحال حاضر به ازای هر دو هزار نفر یک مراقب سلامت در استان وجود دارد که به شهروندان خدمات ارائه می کنند.
وی ارتقاء سلامت روستاییان و حاشیه نشین ها را جمله بسته حمایتی دولت در اجرای طرح یاد شده بیان و اظهار کرد: حدود 20 تا 25 درصد این مناطق بدون پزشک بود که همیشه با اعتراض مردمی و مسوولان رو به رو بودیم اما با اجرای این طرح در تمام مناطق، پزشک حضور دارد و موجب رضایت مندی جامعه شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به راه اندازی 10 پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در سه سال گذشته در استان افزود: در این پایگاه ها تمام کارهای مراقبتی و پیشگیری به تمام ساکنین سکونت های غیر رسمی و حاشیه نشین بصورت رایگان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه در پایگاه های یاد شده ماما و دو کارشناس مراقبت سلامت مستقر هستند اظهار کرد: افراد توسط این کارشناسان مورد غربالگری قرار می گیرند و در صورت نیاز به پزشک ارجاع داده می شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت:در راستای طرح نظام سلامت، 110 هزار حاشیه نشین این استان از خدمات این طرح بهره مند شدند.
وی اضافه کرد: تعدادی از این مراکز به بهره برداری رسیده و بقیه تا پایان سال افتتاح می شوند.
لطفی از تجهیر تمام واحدهای بهداشتی و درمانی استان در راستای طرح تحول سلامت خبر داد و گفت: همچنین 34 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، 43 پایگاه سلامت و 65 خانه بهداشت بازسازی و تعمیر شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در برنامه تحول در حوزه سلامت دهان و دندان و به منظور افزایش سطح خدمات، 58 دندانپزشک فعالیت می کنند که 26 دندانپزشک در مناطق روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر و مابقی در شهرهای بالای 20 هزار و حاشیه های شهر خدمت ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای طرح تحول سلامت 488 نفر در رشته های تغذیه ، روانپزشکی، بهداشت محیط ، آزمایشگاه و پزشک جذب شدند.
این مسئول خاطر نشان کرد: طرح تحول نظام سلامت موفق ترین برنامه و شاخص ترین کار دولت تدبیر و امید در راستای منویات مقام معظم رهبری است.
طرح تحول نظام سلامت اردیبهشت سال 93 به منظور کاهش پرداخت هزینه های درمانی از جیب مردم، حضور پزشکان متخصص در بیمارستان های مشمول، ارتقای کیفیت خدمات درمانی و ویزیت در بیمارستان های مشمول، حفاظت مالی از بیماران صعب العلاج، خاص و نیازمند، ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستان های مشمول طرح و حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم به مرحله اجرا درآمد.
جمعیت استان یزد یک میلیون و 100 هزار نفر اعلام شده که 84 درصد شهری و 16 درصد روستایی هستند و به ازای هر یکصد زن ، 106 مرد در استان یزد زندگی می کنند.
با اجرای طرح تحول سلامت مناطق حاشیه نشین و شهرهای بالای 20 هزار نفر از خدمات سلامت برخوردار شدند.
انتهای پیام/ ی