مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آران و بیدگل گفت: برداشت محصول جو از سطح مزرعه های این شهرستان آغاز شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین فتاحی  اظهار کرد: کار برداشت از سطح 3 هزار و 600 هکتار از مزرعه های کشت شده آغاز شده و تا اواسط خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
 
وی گفت: بیش از 80 درصد کار برداشت محصول جو با استفاده از کمباین و مابقی آن بصورت دستی برداشت می شود.
 
وی با بیان این که 10 کمباین برای برداشت محصول جو مورد استفاده قرار می گیرد افزود: امسال با توجه به خشکسالی، گرمای هوا و توفان های شدید پیش بینی می شود میزان برداشت محصول کاهش 20 درصدی داشته باشد.
 
فتاحی تصریح کرد: عمده محصول جو آران و بیدگل از بخش های کویرات و سفید شهر این شهرستان برداشت می شود.
 
وی بیان کرد: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان در تلاش هستند تا با آموزش کشاورزان و گسترش آبیاری نوین و مدرن به جای سنتی، بیشترین استفاده از منابع آبی موجود شود تا از هدر رفت آب جلوگیری شده و این امر موجب گسترش و توسعه محصولات کشاورزی شود.
 
 
 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.