برای اینکه شارژ گوشی‌تان عمر بیشتری داشته باشد و به‌اصطلاح بتوانید مدت زمان بیشتری از شارژ آن استفاده کنید این چند کار را مد نظر قرار دهید.

10 راهکار برای افزایش طول عمر باتری گوشی
به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ واقعیت این است که مهم نیست گوشی شما از چه نوعی است؛ هرچه ظرفیت گوشی‌تان بیشتر باشد، مصرف باتری آن نیز بیشتر خواهد بود. اگر زمانی که انتظارش را ندارید باتری گوشی‌تان به نفس نفس می‌افتد این 10 راهکار را مدنظر قرار دهید تا طول عمر باتری بیشتر شود.
 
1. نور صفحه گوشی را کم کنید
 
این کار باعث ذخیره بیشتر شارژ گوشی می‌شود. این کار را می‌توانید با کلید تنظیم شدت نور در قسمت تنظیمات گوشی انجام دهید. همچنین می‌توانید صفحه گوشی را طوری تنظیم کنید که در صورت کار نداشتن با آن پس از چند ثانیه خاموش شود.
 
2. گوشی را روی "حالت ذخیره باتری" قرار دهید
 
وقتی گوشی را روی "حالت ذخیره باتری" قرار می‌دهید، به‌ویژه در مواقعی که شارژ شما رو به اتمام است، مصرف باتری کاهش می‌یابد. به این ترتیب که گوشی به طور هوشمند ارائه برخی سرویس‌ها را محدود می‌کند و یا به‌روزرسانی‌ها تا زمانی که گوشی در این حالت قرار دارد انجام نمی‌پذیرد. کارکرد این حالت در گوشی‌ها مختلف متفاوت است اما نتیجه آن یکسان است؛ کاهش مصرف باتری در زمان و مکانی که نیاز دارید.
 
3. تعداد اطلاعیه‌های اجباری (Push Notification) را کم کنید
 
 اگر برایتان مقدور است سرویس‌های Push را خاموش کنید یا فرکانس‌هایی که مخصوص دریافت اطلاعات جدید است را کاهش دهید؛ مثل پیام‎های دریافت ایمیل، نتایج زنده مسابقات ورزشی و آگهی بازی‌های ویدئویی. وقتی این سرویس روشن باشد، هر زمان و هر جا که باشید پیغام‌هایی برایتان ارسال خواهد شد. پس از غیرفعال کردن این امکان، کاربران اندروید و iOS نتیجه آن را که کاهش سازمان‌یافته مصرف باتری گوشی است را خواهند دید.
 
4. برخی از قابلیت‌های وایرلس را غیرفعال کنید
 
برخی از قابلیت‌های بی‌سیم گوشی را در صورتی که نیاز ندارید خاموش کنید. چون این قابلیت‌ها مدام سیگنال‌های پیرامون‌شان را جست‌وجو می‌کنند. قابلیت‌هایی همچون: GPS، بلوتوث، وای‌فای یا NFC. یا اینکه با انتخاب گزینه "Aireplane Mode" یا "حالت هواپیما" تمام امکانات رادیویی گوشی را غیرفعال کنید. این کار نیز مصرف باتری گوشی را بسیار کاهش می‌دهد.
 
5. همیشه گوشی خود را قفل کنید
 
سعی کنید همیشه گوشی‌تان را قفل کنید. این کار علاوه بر اینکه مصرف باتری را کاهش می‌دهد باعث می‌شود که مثلا وقتی گوشی در جیب‌تان است اشتباهی شماره رئیس‌تان را نگیرید. علاوه براین سعی کنید کمتر گوشی خود را در حالت ویبره قرار دهید چون وقتی گوشی در حالت ویبره است باتری بیشتری نسبت به زمانی که در حالت رینگ‌تُن است مصرف می‌کند.
 
6. اپلیکیشن‌ها را مدیریت کنید
 
برخی از اپلیکیشن‌ها انرژی بیشتری از باتری گوشی می‌گیرند مثل تماشا کردن ویدئو یا گوش دادن به موسیقی. بنابراین سعی کنید به خوبی آنها را مدیریت کنید مثلا همزمان با گوش دادن به موسیقی در وب به جستجو نپردازید به‌ویژه در جایی که امکان شارژ گوشی وجود ندارد.
 
7. از بستن اپلیکیشن‌ها مطمئن شوید
 
همه کارشناسان فناوری با این مورد موافق نیستند اما تجربه ثابت کرده است که باز بودن اپلیکیشن‌ها انرژی بیشتری از باتری گوشی می‌گیرد. برای بستن اپلیکیشن‌ها روی دکمه پایین سمت چپ گوشی بزنید و برنامه‌هایی که باز هستند را با دست به سمت چپ و راست بفرستید تا بسته شوند.
 
8. درجه حرارت مکانی که گوشی در آن قرار دارد مهم است
 
هیچ گاه گوشی را در دمای بسیار گرم یا بسیار سرد قرار ندهید. مثلا در یک روز عرق‌ریزان تابستان یا در شب یخبندان زمستان گوشی‌تان را در داشبورد ماشین جا نگذارید چون هر دوی این حالت باعت اتمام زودهنگام باتری آن می‌شود. دمای ایده‌آل برای گوشی، 32 تا 95 درجه فارنهایت می‌باشد.
 
9. نرم‌افزار گوشی را به‌روزرسانی کنید
 
اطمینان حاصل کنید که آخرین به‌روزرسانی نرم‌افزاری در گوشی‌تان انجام گرفته است. این کار به بهبود مصرف باتری گوشی کمک می‌کند.
 
 10. باتری اضافی
 
برخی از گوشی‌ها علاوه بر باتری داخلی یک باتری خارجی و قابل حمل دارند که شارژ اضافی را برای آنها تامین می‌کند. این باتری از طریق پورت یواس‌بی تا 1 ساعت مکالمه یا استفاده اضافی را برای گوشی فراهم می آورد. این باتری از طریق رابط یواس‌بی تعبیه شده در خود شارژ  موبایل را فراهم می‌کند.
 
 انتهای پیام/
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.