وی، در ادامه با اشاره به آغاز برنامه سلامت نوروزی از یکم اسفند ماه ۹۵ لغایت ۱۵فروردین ماه سال ۱۳۹۶ گفت: این برنامه به منظور تامین شرایط بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا در این ایام توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شهرستان اجرا شد.
به گفته وی، این برنامه به صورت شبانه روزی از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۲ شب در کلیه روزهای اداری و تعطیل، رفع مشکلات و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ و با تاکید بر افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن عمومی، افزایش نظارت و بازرسی های بهداشتی از اماکن بین راهی تحت پوشش، نمونه برداری از مواد غذایی حساس مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و کنترل کیفی آب اشامیدنی (کلرسنجی و نمونه برداری) در اماکن عمومی و مراکز اقامتی و بین راهی انجام شد.