به گزارش خبرنگار
حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اختتامیه بیستمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی امروز ۲۳ اردیبهشت ماه سال ۹۶ ساعت ۱۸:۰۰ در تالار وحدت با حضور داوران، علاقهمندان و بازیگران این عرصه برگزار شد.
در این مراسم، وزیر علوم و اهالی تئاتر و رسانه از جمله؛ قطب الدین صادقی، رحمت امینی و ... حضور داشتند.
در ابتدای شروع مراسم آیاتی چند از کلام الله مجید خوانده شد و بعد از آن سرود ملی خوانده شد.
سپس کیوان ساکت مجری برنامه، مراسم را آغاز کرد و سپس از دکتر ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دعوت کرد تا سخنرانی کند.
وی گفت: من ضمن خیر مقدم، لازم میدانم گزارشی مختصر از برنامه جشنواره عرض کنم. با این ملاحظه که با وجود محدودیتهایی که داشتیم این جشنواره با مسئولیت پذیری علاقهمندان و دبیر جشنواره، مهدی گمار اجرا شد و ما فقط دستور همکاران را اجرا کردیم.
من تمامی قصور و مشکلاتی که در جشنواره وجود داشته، گردن میگيرم.
با این وضعیتی که در این جشنواره داشتیم، ما از همه دستاندركاران متشکریم. مخصوصا استادانی مانند دکتر شفیعی، دکتر خاکی و دکتر اسدی که ما را همراهی کردند ولی بیشترین زحمت اجرای این جشنواره توسط این عزیزان بود؛ مهدی گمار، یاسمن باروتی، حسین عبداللهی، مسعود حکیمی نژاد، صادق برقعی، مجتبی آدمیان و صابر سهرابی که ما را بسیار همراهی کردند. بنابراین یکی از ویژگی های دبیر این جشنواره، این بود که تحمل و صبر را پیشه خود قرار داد و از طرف دیگر من هم این قول را دادم که به دانشجویان اعتماد کرده و به آنها آزادی عمل داديم.
وی در ادامه گفت: در جشنواره بیستم علاوه بر مشکلات، تعداد آثار و نفراتی که در جشنواره حضور پیدا کردند نسبت به دوره قبل افزایش داشته است. در جشنواره امسال ما ۱۵ مهمان خارجی و ۷ اجرا داشتیم که تولید مشترک بوده است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اظهار داشت: ما دو خبر هم برای دانشجویان داریم؛ دبیرخانه جشنواره بیستم همچنان به کارش ادامه می دهد و ما با میثاقی که با دبیرخانه داشتیم ، تا هفته آینده فراخون جشنواره بیست و یکم را اعلام میكنيم. از طرفی دبیرخانه جشنواره بیست و یکم به جای دیگر نقل مکان خواهد کرد و امیدواریم جای ثابتی برای همیشه آن باشد.
برگزیدگان بخش پوستر
لوح تقدیر: مهدی کیانی برای پوستر نمایش «فلورانس» و مریم برادران برای پوستر نمایش «توارد»
دیپلم افتخار و تندیس به رضا چاوشی برای پوستر نمایش «تلورانس اپرای صابونی»
برگزیدگان بخش عکس
لوح تقدیر: افرا شهناز زاده برای نمایش «بوف کور» و سهیل صحرانورد برای نمایش «هام»
دیپلم افتخار: کیارش مصیبی برای نمایش بیرون پشت
سپس یک تیزر از نمایشها و کارگاه های تئاتری در این یک هفته جشنواره نمایش داده شد و لبخند را بر لبان تمام دانشجویان همراه با تداعی خاطرات به همراه آورد.
برگزیدگان بخش پژوهش
لوح تقدیر: سپیده شمسی برای مقاله «نوشتار زنانه در نمایش شادی آور زنان»
لوح تقدیر: سعید نیکو رزم نویسنده دراماتورژی فلسفه
لوح تقدیر: سمانه زارع پور برای مقاله بررسی کمی آثار تجربی برشت در ایران
سپس، دکتر ضیاء هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم به صحنه رفت و ضمن خسته نباشید به عزیزان تئاتر گفت: خوشحالم که در یک فرایند انتخابی عزیزان انتخاب شدند و ما هر سال شاهد دستاورد های جدید و نو بوده ایم. ما اگر بعنوان مدیریت بستر سازی کنیم، خود هنرمندان بهترین کسانی هستند که کار را پیش می برند و باعث موفقیت اصناف و هنرمندان میشوند و خوشحالیم که در دانشگاه های ما استعداد های بیکرانی است و ما را به وضعیت های بهتر امیدوار میکند.
برگزیدگان بخش تجربه
دیپلم افتخار: حسین توازن زاده برای نمایش «نرگس»
لوح تقدیر: بازیگران نمایش «نرگس»
برگزیده بخش برگزیده های جشنواره
دیپلم افتخار و لوح تقدیر: مرتضی محمدی
سپس قطب الدین صادقی برای نکوداشت پرفسور کامیابی محض به صحنه رفت و گفت: بدترین تقدیر ها و کم ترین آنها از استادان دانشگاهی است و بد به حال دانشگاهی که استادانش ضعیف است. ما حق نداریم دانشگاه هایمان را ضعیف کنیم. این کمرمان را می شکند. استاد کامیابی محض با همت خود تلاش کرده و هیچ شخصیتی از او حمایت نکرده بلکه جلوی او را گرفته اند و او یک شخصیت خود ساخته است و مدرک کیلویی ندارد. او تسلط به علم دارد و از آنچه دارد به آگاهی استفاده می کند و از هرچه می داند به درستی استفاده می کند و شیوه تدریسش عالی است. مردی سلیم النفس است و علیه کسی توطئه نکرده است و هرچه آموخته است در جهت دانایی بوده است.مردی دانا، فرهیخته و بسیار شریف است و من مفتخر هستم که درباره ی او صحبت می کنم.
سپس هادی حسنعلی بر صحنه رفت و یادداشتی برای پروفسور کامیابی خواند:
شما به ما آموختی که واژه ها بسیار مهم هستند. ما از شما آموختیم که اگر میخواهیم صلحجو و عاشق باشیم باید واژه های آن را بشناسیم.ممنونیم که به ما معانی واژه های صلح، عشق، انسانیت و مهم تر از همه وطن را آموختی.
سپس از دکتر ایرجی و دکتر هاشمی برای اهدای جوایز به پروفسور کامیابی دعوت شد. پروفسور کامیابی در ابتدا در سخنانش گفت: من همیشه افتخار می کنم که ما بهترین جشنواره تئاتر را داریم و من همیشه به شما افتخار می کنم و سپس لوحی به رسم یادگار به این مرد بزرگ داده شد.
برگزیدگان بخش نمایشنامه نویسی
لوح تقدیر: حسین برفی نژاد و نیما نادری برای نمایش نامه «بیماری»
لوح تقدیر: میلاد غلامی برای نمایش نامه «فانوس»
دیپلم افتخار و تندیس: مهین بهزادی
برگزیدگان بخش طراحی صحنه
لوح تقدیر: سجاد امیرمجاهدی برای نمایش «قضیه»
دیپلم افتخار و تندیس: سعدی محمدی برای نمایش «تابستان
برگزیدگان بخش جلوههای بصری
لوح تقدیر: نمایش «آقامحمد خان»
برگزیدگان بخش بازیگری مرد
لوح تقدیر: کامبیز منصف برای نمایش «رویای کولی آشفته»
لوح تقدیر: امیر شمس برای نمایش «مجلس مختلف خوانی»
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره: سعدی محمدی برای نمایش «تابستان»
برگزیدگان بازیگران زن
لوح تقدیر: بیتا عظیمی برای نمایش «u+۲۶۳f»
لوح تقدیر: راشین دیدنده برای نمایش «بی مرگی»
لوح تقدیر و تندیس: صبا ایزدپناه برای نمایش «کار خانگی»
برگزیدگان بخش نمایش نامه نویسی
لوح تقدیر: صبا نجاتی برای نمایش «مجلس مختلف خوانی»
دیپلم افتخار و تندیس جشنواره: پریسا میرعلی برای نمایش «u+۲۶۳f»
برگزیدگان بخش کارگردانی
لوح تقدیر: پریسا میرعلمی برای نمایش «u+۲۶۳f»
لوح تقدیر: نرگس بهروزیان برای نمایش «کار خانگی»
تندیس و دیپلم افتخار: سعدی محمدی برای نمایش «تابستان»
معرفی 5 اثر برگزیده جشنواره تئاتر دانشگاهی:
نمایشهای کار خانگی، تابستان، u+263f ، مجلس مختلف خوانی و قضیه.
انتهای پیام/