وی در ادامه افزود: نمایشگاه بینالمللی تهران پل ارتباطی محکمی برای دیپلماسی فرهنگی است، فضای نمایشگاه به عنوان پایگاه نشر، اهمیت بسیاری داشته و دارد. در فضای نمایشگاه تهران شرایط رو به رضایتی را میبینم، از لحاظ جمعیتی چهار سال است گروه جمعیتشناسی غیر آشکار، جمعیت مردم را در نمایشگاه ارزیابی میکنند، بر این اساس روز نهم سال گذشته 174 هزار و 356 نفر از نمایشگاه بازدید کردند ولی امسال در همان روز این جمعیت به 245 هزار نفر رسیده است. روز دهم سال گذشته 224 هزار و 400 نفر و روز دهم امسال 291 هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند، جمعیت نمایشگاه کتاب تهران به عنوان جمعیت قابل توجه برای اقتصاد نشر است، در حوزه حمایتی، از حمایتهای مالی وزارت ارشاد برخوردار بوده است.
صالحی ادامه داد: 17 میلیارد در بن ارائه شد که از این میان، 10 میلیارد آن بن دانشجویی، 5 میلیارد مشارکتی، 1.5 میلیارد بنهای دانشآموزی بوده است و تجهیز 1500 کتابخانه مدرسهای در شهرستانها اختصاص داده شد، حدود 1.5 میلیارد معادل اجاره غرفه از ناشران، خرید کتاب صورت گرفت.
معاون فرهنگی گفت: شهر آفتاب با این نگاه نمایشگاه را در شهر آفتاب برگزار کرد که این مکان محیط نمایشگاهی دارد البته زحمات دوستان باید مورد توجه قرار بگیرد اما تا وقتی زیرساختها تکمیل نشود نگرانیها جدی است. سالنهای مسقف را باید افزود، شرایطی که امسال داشتیم موجب نگرانی و عذرخوانی رسمی مسئولان شد، امیدواریم دیگر مردم و ناشران را به چادرها نبریم، شأن مردم ایران بالاتر از این است که اقامت فرهنگیشان با سختی همراه باشد.
صالحی در پایان خاطرنشان کرد: من سعی میکنم بر مبنای اخلاق صحبت کنم در غیر حوزههای زیرساختی دوستان زحمات زیادی کشیدند اما تا وقتی مشکلات زیرساختی رفع نشود زحمات همان دوستان به هدر میرود، ما منتظر اتفاقات خوب در زیرساختهای شهر آفتاب در چند ماه آینده هستیم.