معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه افزایشی در مبتلایان به تب کریمه کنگو استان وجود ندارد، گفت: روال این بیماری مانند سابق است و افزایشی نداشته‌ایم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،دکتر ابراهیم شکیبا گفت: این ویروس از طریق کنه و یا از طریق تماس با دام و خوردن گوشت آلوده منتقل می‌شود.

شکیبا افزود: تماس با گوشت آلوده، خون آبه و امحا و احشاء و سایر اجزای دام و یا خوردن آنها بویژه زمانی که نیم پخته باشند، می‌تواند موجب انتقال ویروس شود.

وی اظهار کرد: همچنین کنه می‌تواند یکی از ناقلین این بیماری به انسان باشد، همانطور که ویروس این بیماری از طریق کنه به دام منتقل می‌شود.

شکیبا گفت: با ورود ویروس به بدن علائمی مشابه سرماخوردگی همراه با تب از جمله حالت تهوع، سردرد، عرق کردن و کوفتگی بدن بروز پیدا می‌کند.

وی افزود: بعد از مدتی بیماری وارد مرحله اصلی شده و پلاکت خون کاهش می‌یابد و پس از آن فرد دچار خونریزی شده و از مجاری مختلف بدن از جمله بینی خون خارج می‌شود و عمده خونریزی‌ها بصورت زیرپوستی است و در صورت عدم درمان، احتمال مرگ وجود دارد.

شکیبا با بیان اینکه میزان مرگ و میر این بیماری 30 درصد است، گفت: خطرناک شدن این بیماری بسته به تشخیص به موقع و درمان به موقع دارد و افراد باید با بروز نشانه‌های بیماری هرچه سریعتر برای درمان اقدام کنند.

وی افزود: برای مصرف گوشت نیز توصیه می‌شود افراد حتما گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در درمای صفر تا چهار درجه یخچال نگه داشته و سپس مصرف کنند، زیرا در این شرایط عمده ویروس های داخل گوشت از بین می‌رود.

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.