به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگارن جوان از
زنجان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان گفت: ۱۴ کشور از جمله بلغارستان، عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان، فلسطین، لبنان، تاجیکستان، بحرین، قزاقستان، ترکیه، چین، ایران و آذربایجان غذاهای ویژه منطقهای را ارائه میکنند.
رحمتی بیان کرد: در این دوره کشورهای عضو اکو – جاده ابریشم در فضای شاد و با نشاط غذاهای صحیح و سالم بین المللی و غذاهای سنتی کشورهای عضو را معرفی میکنند.
معاون سازمانهای همکاریهای اقتصادی – اکو درمراسم آغاز این جشنواره با بیان اینکه دربرنامه چشم انداز ۲۰۲۵ اکو صنعت گردشگری جایگاه مهمی دارد، گفت: قرار است که اکو به مقصدی سبز و خدماتی با کیفیت تبدیل شود.
احسانعلی منگی با بیان اینکه منطقه اکو ۸ میلیون کیلومتر با ۴۵۰ میلیون نفر جمعیت برای گردشگری ظرفیت بالایی دارد، افزود: تنوع میراث فرهنگی این منطقه یادآور جاده ابریشم کهن است.
استاندار زنجان نیز برگزاری این جشنواره در زنجان را گامی مهم در توسعه صنعت گردشگری دانست.
درویش امیری هدف اصلی از سومین جشنواره غذای کشورهای عضو اکو جاده ابرشم را معرفی غذاهای سنتی کشورهای عضو عنوان کرد.
این جشنواره با عنوان همه با هم به سوی گردشگری پایدار تا ۲۲ اردیبهشت درکاسپین محل نمایشگاههای بین المللی زنجان برپاست.
انتهای پیام/ن