کارشناسان اداره دامپزشکی و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، نحوه فعالیت مراکز عرضه لبنیات سنتی را بررسی می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت : کارشناسان از مبداء تهیه شیرخام، نحوه حمل و نگهداری شیر خام  در مراکز عرضه بازدید و برای بررسی احتمال وجود عامل بیماری تب مالت از شیر خام این مراکز نمونه برداری می کنند .
 
عیسی غیاث یزدی  افزود: مصرف شیر خام بدون انجام کار حرارتی (پاستوریزاسیون) برای احتمال انتقال بیماری می تواند مخاطره آمیز باشد.
 
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.