به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این برنامه اصول مهم و اقدامات ضروری برای مواجهه با خطرهای موجود در شرایط اورژانسی را تشریح کرده است.
از بین مقامات و مسئولان دانشگاه عدهای برای مدیریت بحران انتخاب میشوند که در شرایط وقوع حادثه مدیریت اوضاع را بر عهده میگیرند.
برای تمام ساختمانهای موجود در محیط دانشگاه و همچنین فضاهای بازی که همواره جمعیت زیادی در آنها حضور دارند برنامههای مدونی برای تخلیه و یا اسکان دانشجویان، اساتید و کارکنان در نظر گرفته شده است و در تمام ساختمانها دستورالعملهای تخلیه و پناهگیری در دید عموم نصب شده است.
در زمان تخلیه مکانهای مختلف، زمانی که زنگ خطر فعال میشود، افراد حاضر به سمت مکانهای مشخص برای خروج اضطراری حرکت میکنند و آسانسورها غیرفعال میشوند.
افراد دارای معلولیت و کسانی که قادر به واکنش سریع نیستند میتوانند در مکانهای امنی که در هر ساختمان مشخص شده قرار بگیرند تا بعدا به کمک نیروهای امداد و نجات، خارج شوند.
در مانورهایی که برای شرایط اورژانسی برگزار میشود به دانشجویان آموزش داده میشود که در صورتی که در زمان آتشسوزی امکان خروج نداشتند به اتاقهای سالم برگردند و با استفاده از پارچه مرطوب مجراهای تنفسی خود را بپوشانند و با اورژانس تماس بگیرند.
با توجه به نوع اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد دستورالعملهای متفاوتی برای مقابله با اتفاقات مختلف تدوین شده است.
این اتفاقات میتوانند طوفان، آتشسوزی، گروگانگیری و یا هر اتفاق غیر منتظره دیگری باشند که آموزشهای لازم به دانشجویان در این زمینه داده میشود.
سامانههای اخطاردهی و زنگهای خطر ماهانه چک میشوند تا از درستی عملکرد آنها اطمینان حاصل شود.
مانورهای آمادگی در برابر حوادث نیز در فواصل مختلف برگزار میشود که برخی از آنها اعلام شده و طبق برنامه بوده و برخی از آنها نیز بدون اعلام قبلی و به صورت ناگهانی اجرا میشوند.
انتهای پیام/