به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ داوود ناصریامید با اشاره به افتتاح دو کارگاه رباتیک و مکاترونیک در مرکز آموزش فنی و حرفهای شماره یک کرمانشاه، اظهار داشت: با مشارکت خیر کرمانشاهی(نظرنیا) 250 میلیون تومان براساس نیاز و اعلام مربیان وسایل در راستای تجهیز کارگاههای مذکور خریداری شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان کرمانشاه آموزش در این کارگاهها را برای فارغالتحصیلان دانشگاه قبل از ورود به صنعت بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: کارگاه رباتیک با آموزش 10 رشته زیرمجموعه و با ظرفیت هر دوره 16 نفر کارآموز و کارگاه مکاترونیک نیز با آموزش چهار رشته زیر مجموعه هر دوره 16 نفر کارآموز، آموزشهای فنی و مهارتی لازم را به دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه در رشته قدرت و الکترونیک ارایه میدهد.
وی به دو نماد الکترونیکنما و شمیم که به سازمان فنی و حرفهای محول شده اشاره و بیان کرد: مشاغلی که در حوزه IT و ICT وجود دارد در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی مؤثر است.
ناصریامید با اشاره به فعالیت 25 مرکز آموزش فنی و حرفهای در استان کرمانشاه، اظهار داشت: امسال در راستای رونق تولید داخلی و اشتغال برنامهریزی لازم برای آموزش مهارت یک میلیون و 400 هزار نفر در بخشهای دولتی و خصوصی سازمان فنی و حرفهای کشور پیشبینی شده است.