به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ محمد مهدی قاسمی رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کلیه دستگاههای استان برنامه تدوین استاندارد سازی ۵ محصول اساسی کشاورزی شامل پیاز، سیب زمینی، کاهو، گوجه فرنگی و خیار انجام شده است.
قاسمی ادامه داد: دو کتاب از تجارب کشورهای مختلف مستند سازی و تدوین شده است که تهیه پیش نویس و تدوین استانداردهای ملی و بین المللی، برگزاری دوره های آموزشی و تخصصی مورد نیاز و مرتبط و توسعه آزمایشگاه های تأیید صلاحیت شده برای پایش و کنترل کیفیت بهینه از جمله اقدامات طرح استاندارد سازی و تولیدات سالم محصولات کشاورزی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: کشاورزی استان ۱۰ درصد تولیدات کشور را بر عهده دارد که شامل ۱۵ درصد محصولات باغی، ۷ درصد محصولات زراعی و ۶. ۵ درصد محصولات دام، طیور و آبزیان است.
انتهای پیام/س