به گزارش
گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد تجری
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کل کشور گفت: براساس قانون، مطبوعات و نشریات حق ندارند آگهی یا مطالبی علیه نامزدهای انتخاباتی بنویسند و یا مطلبی منتشر کنند که نشان از انصراف گروه یا شخصی از نامزدی است.
وی در ادامه افزود: ماده ۶۳ آییننامه اجرایی انتخابات شوراها در شهر و ماده ۶۴ آیین نامه اجرایی انتخابات شوراها در روستا و بخش به صراحت میگوید که اگر رسانهها این کار را انجام دادند، در این صورت نامزدها حق دارند پاسخ خود را به رسانه مزبور بدهند و آن رسانه طبق قانون مطبوعات مکلف به چاپ فوری آن در مهلت مجاز تبلیغات است.
تجری درباره انتشار سخنان شخصیتها در جهت تایید نامزدها نیز اظهار داشت: براساس ماده ۶۴ آییننامه اجرایی انتخابات شوراها در شهر، انتشار اعلامنظر شخصیتها (بدون ذکر عنوان و مسئولیت آنان)، مجامع، احزاب و گروهها در تایید نامزد انتخاباتی باید مستند به مدرک کتبی و امضا شده باشد.
وی در توضیح بیشتر این موضوع بیان داشت: نامزد انتخاباتی نیز در صورتی که بخواهد از تایید مراجع یاد شده در صدر این نامه استفاده کند، باید مستندات و مدارک آن را ارائه دهد.
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کل کشور با اشاره به ماده ۶۵ آییننامه اجرایی انتخابات شوراها گفت: همزمان با آغاز به کار ستاد تبلیغات انتخاباتی نامزدها، نشانی و محل ستاد و نام مسئول آن باید کتبا و با امضای نامزد انتخاباتی مربوط، به آگاهی هیات اجرایی حوزه انتخابیه برسد.
تجری ستاد تبلیغات انتخابات را مرکزی برای ساماندهی و انجام فعالیتهای تبلیغاتی نامزدها و طرفداران آنها مندرج در مواد فصل پنجم این آییننامه دانست و خاطرنشان کرد: هر داوطلب تنها میتواند در هر منطقه شهرداری یک ستاد تبلیغاتی دایر کند و براساس ماده ۶۶ آیین نامه اجرایی نیز، هرگونه عکس و آثار تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی که در محل شعبه ثبتنام و اخذ رأی وجود دارد باید قبل از اخذ رأی، توسط اعضای شعبه امحا شود.
انتهای پیام/