رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان اصفهان گفت: از میان 445 داوطلب معترض به نتایج احراز صلاحیت‌ها، 153 نفر تائید و 292 مورد رد صلاحیت شدند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام احمد سالک کاشانی  ضمن تأکید بر حضور پرشور مردم در انتخابات‌ پیش رو اظهارکرد: امسال نیز همچون گذشته انتخاباتی قدرتمند توأم با بصیرت آحاد جامعه برگزار خواهد شد.

وی افزود: مردم شریف ما به خصوص در استان اصفهان همواره در صحنه حضور داشته و امیدواریم که انتخاباتی پرشور، پرشعور، دشمن‌شکن، باعزت، با سلامت و با امنیت را رقم بزنند.

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان گفت: حدود 11 هزار نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در کل استان اصفهان نام‌نویسی کردند.

وی ادامه داد: طبق قانون، هیأت‌های نظارت پس از آن‌که هیأت عالی نظارت بر انتخابات استان از طریق مجمع نمایندگان استان به شورای مرکزی معرفی شد، نخستین حرکت تشکیل هیأت‌های نظارت در 24 شهرستان استان اصفهان با سیاست تعامل با نمایندگان این استان بود.

سالک خاطرنشان کرد: پس از آن شوراهای نظارت بر بخش‌ها تعیین شد و هیأت اجرایی نیز توسط فرمانداری‌ها در 24 شهرستان استان تشکیل شد، بنابراین هیأت اجرایی و هیأت نظارت کار خودشان را در بررسی داوطلبان انتخاباتی آغاز کردند.

وی بیان داشت: صلاحیت عده‌ای از داوطلبان توسط هیأت اجرایی و صلاحیت عده دیگری توسط هیأت نظارت استان رد شد؛ کسانی که طبق ماده 26 و 29 قانون شوراهای اسلامی شهر و روستا نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض داشتند، در حد فاصل بین 3 لغایت 6 اردیبهشت به استانداری ارائه کردند.

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان اذعان کرد: سپس شورای عالی نظارت وارد بررسی پرونده‌ها شد که 445 شکایت در کل استان به هیأت عالی نظارت رسید، از میان این 445 نفر، 153 نفر تائید صلاحیت شده و 292 مورد رد صلاحیت شدند.

وی یادآور شد: کیفیت تائید و رد صلاحیت طبق قانون این است که باید از مراجع 4گانه(اداره اطلاعات، نیروی انتظامی، قوه قضائیه و ثبت احوال) استعلام و مورد بررسی قرار گیرد.

سالک عنوان داشت: علاوه بر تحقیقات محلی توسط هیأت‌های نظارت، استعلام و تجزیه و تحلیل پرونده‌های داوطلبان صورت گرفت و نهایتاً نتایج این بررسی‌ها در تاریخ 16 اردیبهشت به ستاد انتخاباتی استان اصفهان ابلاغ شد.

وی تأکید کرد: اطلاعات جدیدی از مراجع 4گانه به هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان می‌رسد که در گذشته وجود نداشته که این اطلاعات ممکن است پس از بررسی مجدد پرونده‌ها، تائیدشدگان رد شده و یا ردشدگان را تائید کند.

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان متذکر شد: پرونده‌های داوطلبانی که اطلاعات جدیدی از آن‌ها به دست ما می‌رسید به هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور ارسال می‌شد، این هیأت می‌تواند مسؤولیت بررسی مجدد این پرونده‌های را به هیأت عالی نظارت بر انتخابات استان واگذار کند.

وی خاطرنشان کرد: لیستی از اسامی داوطلبان توسط هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور به ما ابلاغ شد تا با استعلام از مراجع 4گانه بررسی مجدد بر روی پرونده‌های اسامی آن لیست انجام شود که پس از بررسی به تهران ارسال شد.

سالک ابراز داشت: تلاش هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان این بوده است که بتواند رسالت خود را در قبال حق حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی، حق مردم و حق داوطلبان انتخابات انجام دهد.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی امانتی در اختیار ماست که ما وظیفه داریم تا این امانت را به دست انسان‌های پاک‌دامن، پاک‌دست، مؤمن، متدین، مردمی و انقلابی بسپاریم.

رئیس هیأت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان اصفهان اظهارداشت: حق رأی مردمی که پای صندوق‌های رأی می‌آیند حق‌الناس است و دستگاه‌های اجرایی برگزارکننده انتخابات باید حقوق مردم را رعایت کنند.

وی بیان کرد: از 21 لغایت 28 اردیبهشت ماه سال جاری فرصت تبلیغات شوراهای اسلامی شهر و روستاست که باید به نحو قانونی صورت گیرد؛ طبق بند 26 و 29 مواد قانونی خطوط قرمزی همچون مباحث مرتبط با فتنه سال 88، التزام عملی به ولایت، التزام به دین مقدس اسلام و... برای تائید و یا رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی اعمال شده است.

 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.