به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،محمد پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هزینه اجرای این طرح هر سال سیصد میلیون تومان است.
وی افزود:این طرح در شهرهای بندرعباس ، میناب، رودان، حاجی آباد ، قشم و پارسیان اجرا می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان هدف از اجرای این طرح را افزایش تولید شیر و گوشت، اقتصادی کردن واحدهای دامپروری، آموزش روش های نوین افزایش تولید، حفاظت ژنتیکی دام بومی و ارتقاء بهره وری به ازاء هر راس دام مولد عنوان کرد.
هرمزگان یک میلیون و سیصد و چهل و دو هزار راس دام سبک و سنگین، با تولید سالانه هفت هزار تن گوشت قرمز و بیست و هشت هزار تن شیر دارد.
محمد پورطرق افزود: نیاز استان به گوشت قرمز سالانه ده هزار و شیر هفتاد هزار تن است .
وی گفت: بقیه نیاز استان به شیر و گوشت قرمز از استانهای فارس، کرمان و تهران تامین می شود.
طرح اصلاح نژاد دام سبک از سال نود و دام سنگین از سال نود و چهار در هرمزگان آغاز شده است.
انتهای پیام/ز