رنگ سبز این میوه به دلیل محتوای بالای منیزیم تاثیر بسزایی در تقویت سیستم اعصاب دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛شیرمستی کارشناس تغذیه گفت: فیبر بالای موجود در چاقاله بادام نیز برای کاهش کلسترول و اسید اوریک مناسب است.

کارشناس تغذیه افزود: چون چغاله بادام قند بالایی ندارد، برای افرادی که رژیم لاغری را رعایت می‌کنند میوه‌ای بسیار مفید است،

شیرمستی از خواص این میوه خصوصا برای کودکانی که در سن رشد قرار دارند یاد کرد و افزود: ویتامین C موجود در این میوه برای استحکام لثه و دندان مفید است.

وی در خصوص مواد معدنی موجود در چغاله بادام نیز تاکید کرد: محتوای بالای کلسیم، پتاسیم و آهن موجود در این میوه برای سلامت افراد بسیار مناسب است.

وی گفت : طبع چغاله بادام از نظر طب سنتی معتدل و متمایل به سرد است.

شیرمستی با بیان اینکه مغز سفید وسط چغاله بادام پیش ساز بادام است، گفت این مغز ارزش غذایی بالایی خصوصا از نظر محتوای پروتئین دارد.

وی در خصوص چغاله بادام‌هایی که مغز سفید آنها تلخ است، نیز افزود این تلخی ناشی از وجود اسید سیانیدریک است و خوردن این دانه‌های تلخ توصیه نمی‌شود.

 
انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.