تصاویر منتشر شده از این تحقیق، موشهای استفاده شده در این جراحی را نشان میدهد. یکی از این موشها، اهدا کننده و دیگری گیرنده بوده و موش دیگر خون لازم برای این جراحی را تامین کرده است. در پایان این جراحی، تصاویر پیوند سر و دو دست موش کوچکتر بر موش بزرگتر منتشر شده است.
پژوهشگران نتایج این تحقیق را در ژورنال علمی "علوم اعصاب و درمان سیاناس" منتشر کردند. این پژوهشگران درباره چگونگی طراحی مدل "بایسفالیک" (دوسری) برای پیوند سر توضیح داده اند. این پژوهش به منظور پی بردن به مشکلات احتمالی مربوط به کاهش جریان خون به مغز و پس زدن سیستم ایمنی بدن انجام شده است.
نتایج این تحقیق نشان میدهد پس از عمل پیوند سر، آسیبی به بافت مغزی موش اهداکننده نرسیده است. همچنین، اهداکننده نشانههایی از درد و واکنشهای قرنیهای از خود نشان داده است.
این پژوهشگران از ابتدای سال 2016 تا کنون دست به جراحیهای مشابهی زده اند. در ژانویه سال 2016، پژوهشگر ارشد این تحقیق، از پیوند موفقیت آمیز سر یک میمون، به یک میمون دیگر خبر داده بود.
این پژوهشگر ایتالیایی که "سرجیو کاناورو" نام دارد، قصد دارد به زودی برای نخستین بار عمل پیوند سر انسان را انجام دهد. این پیشنهاد، انتقادهای گستردهای را متوجه وی کرده است.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
واقعا که
خخخخخخخ
کاش دانشمندان ایرانی هم به این علم دسترسی پیدا کنن و حتما می توانند
از أقلییت اینان میباشد. میبوسمشان.