به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ محمد محمدپور در نشست هم اندیشی مدیران موسسات فرهنگی، قرآنی و هنری استان، با اشاره بر لزوم اتکا به پتانسیل فکری اصحاب فرهنگ و هنر، اظهار کرد: مجموعه مدیریت استان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی کامل را دارد تا با تدوین برنامه های ههای فرهنگی-هنری، از ظرفیتهای موسسات مردم نهاد استفاده کرده و در این خصوص تمایل به بهرهگیری کامل از تجربیات این موسسات داریم. وی افزود: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در نظام جمهوری اسلامی، در رویکردهای دولت تدبیر و امید، اقدامات بسیار خوبی با تاکید بر دنبال کردن مشارکت نهادمند مردم انجام گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اضافه کرد: بهمنظور بهرهمندی دولت از نظرات نخبگان در فعالیتها و برنامهها، اقدامات خوبی انجام شده است و مدیریت فرهنگی در استان نیز بر این باور است که در برنامههای مختلف از نظرات و ایدههای نو و خلاقانه نخبگان، آگاه و بهرهمند شود.
وی با تاکبد بر واسپاری فعالیتهای فرهنگی و هنری به موسسات مردمنهاد به عنوان یکی از رویکردهای اساسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آمادگی واگذاری برخی از برنامهها به موسسات و انجمنهای فرهنگی و هنری را دارد.
محمدپور گفت: هدف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایجاد تحرک فرهنگی بدون وابستگی به منابع محدود دولتی بوده و باید با تدبیر و برنامهریزی صحیح، این اداره کل به مجموعهای چابک در حوزه فرهنگ و هنر تبدیل شود و از کارهای اجرایی آن کاسته شده و نقش نظارتیاش افزون گردد تا بتواند به برنامهریزی در سطح کلان بپردازد.
وی با اشاره به لزوم فراهم کردن زمینه حضور برای خود نخبگان و اهالی فرهنگ و هنر، یادآور شد: طی سال گذشته، امکان واگذاری چند برنامه در سطح استان به انجمنها و موسسات به وجود آمد و ما شاهد توانمندی این مجموعهها در برگزاری تمام امور بودیم؛ دولت یازدهم واسپاری کارها به مجموعههای خصوصی را در برنامه دارد و به همین دلیل به تک تک هنرمندان و کاردانان اعتماد کرده و سعی دارد کار را به کاردان بسپارد.
محمدپور با اشاره به اینکه اشتغال افراد زیادی به فعالیتهای فرهنگی وابستگی دارد، خاطرنشان کرد: بیش از ٢٠ هزار نفر درگیر کارهای فرهنگی بوده و اهالی فرهنگ و هنر و موسسات فرهنگی و قرآنی و هنری، باید با برنامهریزی و معرفی توانمندیهای خود، سهم فرهنگ و هنر در تولید و اشتغال را مشخص سازند.
وی متذکر شد: وجود ٧٤ موسسه فرهنگی در سطح استان، برازندهی آذربایجانشرقی با پیشینهای غنی و ارزشمند نبوده و این آمار باید از لحاظ کمی افزایش یابد و از لحاظ کیفی نیز ایدههای خلاقانه و نوآورانهای از سوی این موسسات در شان و جایگاه استان ارائه شود.
گفتنی است، در این نشست مدیران موسسات فرهنگی، هنری و قرآنی به ارائه نکته نظرات و نقاط ضعف و قوت و همچنین مشکلات فراروی فعالیت این موسسات پرداختند.
انتهای پیام/خ