امان اله قرایی مقدم جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار
حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: اساس پیشرفت و توسعه وابسته به کار و تلاش است، کار کردن از عوامل رسیدن انسان به رشد و کمال به حساب می آید و تنبلی و تن پروری رکود و رخوت اجتماعی را به دنبال دارد.
وی در رابطه با عوامل موثر در تشویق به کار و تلاش در جامعه و دوری از تنبلی و تن پروری افزود: بحث فرهنگ سازی و آموزش صحیح یک اصل است. متاسفانه در میان طیفی از افراد جامعه و حتی گروهی از دانشجویان نیز مشاهده می شود که برخی هیچ علاقه ای به انجام اغلب کارها ندارند و شأن و منزلت خود را در پشت میز نشینی و فعالیت در این راستا جستجو می کنند.
قرایی مقدم با توجه به اینکه کشورهای ژاپن و کره جنوبی با وجود عدم برخورداری از منابع طبیعی، امروز به یکی از پیشرفته ترین و توسعه یافته ترین کشورهای دنیا مبدل شده است، گفت: این امر با کار و تلاش اقشار مختلف جوامع نامبرده محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه در دین مبین اسلام نیز به همت، کار و تلاش تاکید شده است، تصریح کرد: امید به آینده، شوق به پیشرفت، پویایی و رقابت و تلاش در جهت دستیابی به آنچه که نداریم، از ویژگی ها و شاخصه های یک جامعه کارکردگرا محسوب می شود و به عبارت دیگر، رمز پیشرفت و توسعه جامعه را باید در این نگین درخشان، یعنی کار جستجو کرد.
انتهای پیام/