به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تانوما (تار نوری مخابرات ایران) به معنی «فیبرنوری تا ساختمان/خانه» است. این سرویس به تکنولوژی جدیدی اطلاق میشود که به جای استفاده از کابل مسی از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان و یا محل مشتری بهره میبرد و میتوان سرویسهای گوناگونی از جمله تلفن، اینترنت، سرویسهای چندرسانهای و دیگر سرویسهای بر بستر دیتا را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکان قرار داد.
درخواست فیبر برای مشترکان رایگان است و با ارائه سرویس فیبر، مشترکان میتوانند از هر یک از بستههای موجود در پورتال مخابرات استفاده کنند. تمامی این بستهها، برگردان رایگان از سیم مسی به فیبر دارند و مدت قرارداد آنها ۱۲ ماه است. مشترکان میتوانند در پورتال مخابرات و در بخش تانومای اینترنت، از جزئیات بستهها آگاه شده و آنها را سفارش دهند.
بستههای تانوما، اینترنت فوق پرسرعت بنا بر اعلام، طرح الماس ۱، با سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و حجم ۱۰۰ گیگابایت، به قیمت ۱۱۰ هزار تومان عرضه میشود. این طرح همچنین یک هفته اینترنت رایگان دارد. نوع پرداخت طرح الماس ۱، روی قبض تلفن خواهد بود.
سرعت طرح الماس ۲، همانند الماس ۱، ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است اما این طرح، ۵۰۰ گیگابایت حجم دارد و قیمت آن ۴۸۰ هزار تومان است. این طرح همچنین یک هفته اینترنت رایگان دارد و هزینه آن به صورت پیشپرداخت دریافت میشود.
طرح الماس ۳ نیز مانند دیگر طرحهای الماس ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دارد. با این تفاوت که الماس ۳ دارای ۱۰۰۰ گیگابایت (یک ترابایت) حجم است و ۹۲۰ هزار تومان قیمت دارد که مشترکان هزینه آن را به صورت پیشپرداخت میپردازند.
اما طرح زمرد ۱، با ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۲۰۰ گیگابایت حجم، ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارد. هزینه این طرح به صورت پیشپرداخت از مشترکان دریافت میشود.
طرح زمرد ۲، تنها طرح فیبر نوری مخابرات با مدت قرارداد ۶ ماه است. این طرح ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۵۰۰ گیگابایت حجم دارد و هزینه آن ۶۵۰ هزار تومان و به صورت پیشپرداخت است.
طرح مروارید ۱، ۵۰ مگابیت بر ثانیه و ۵۰ گیگابایت حجم دارد. مروارید ۱ همچنین از مکالمه رایگان درون استان برخوردار است. این طرح ۶۰ هزار تومان است و هزینه آن روی قبوض تلفن محاسبه میشود.
طرح مروارید ۲ دارای ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۱۰۰ گیگابایت حجم و مانند مروارید ۱ دارای مکالمه رایگان درون استانی است. این طرح ۱۱۰ هزار تومان قیمت دارد و پرداخت آن نیز روی قبوض تلفن انجام میشود.
بدین ترتیب مشترکان مخابراتی میتوانند با مراجعه به پورتال شرکت مخابرات ایران آگاه شوند که تحت سرویس فیبر نوری قرار دارند، در آن صورت به مراکز مخابرات مراجعه کنند و با توجه به بستههایی که انتخاب میکنند، هزینه بپردازند. یا اگر تحت پوشش نبودند درخواست فیبر دهند که تبدیل کابل مسی به فیبر نوری بر اساس اولویت برای آنها رایگان خواهد بود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/