مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان گفت: برای تابستان امسال پیش بینی مصرف ۵۷ تا ۵۸ هزار مگاوات در بعضی از ساعات می‌شود و اگر این اختلاف مدیریت نشود باید شاهد خاموشی گسترده باشیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدمهدی عسگری تعداد مشترکین شهرستان اصفهان تا پایان سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۸۸ بوده است، اظهار داشت: میزان مصرف انرژی در شهر اصفهان در سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۹۴۵ مگاوات ساعت است

به گفته وی، ۳۶ درصد این میزان توسط مشترکین خانگی، ۱۱ درصد مشترکین عمومی، ۱۳ درصد مشترکین کشاورزی، ۲۶ درصد مشترکین صنعتی و ۱۲ درصد مشترکین تجاری مصرف می‌شود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان با تاکید بر اینکه سالانه به تعداد مشترکین اضافه می‌شود و به طور کلی در سال گذشته به تعداد مشترکین شهرستان ۳ درصد و ۵.۳ به میزان رشد مصرف افزوده شده است، گفت: بخش خانگی ۳ درصد به تعداد مشترکین و ۳.۹ درصد به رشد مصرف، بخش تجاری ۲.۶ درصد به تعداد  مشترکین و ۷ درصد به رشد مصرف، بخش عمومی ۸ درصد به تعداد مشترکین و رشد مصرف، بخش کشاورزی ۲.۳ تعداد به مشترکین و ۳.۴ به رشد مصرف، بخش صنعت ۱.۸ تعداد به مشترکین  و ۴.۹ به رشد مصرف در سال ۹۵ در مقایسه با سال ۹۴ افزوده شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید برق کشور ۵۳ هزار مگاوات است، اضافه کرد: در تابستان هر سال برای ساعات محدودی میزان مصرف انرژی برق از میزان تولید آن پیشی می‌گیرد. برای تابستان سال جاری نیز پیش بینی مصرف ۵۷ تا ۵۸ هزار مگاوات در بعضی از ساعات می‌شود. اگر این اختلاف مدیریت نشود باید شاهد خاموشی گسترده باشیم.

عسگری خاطر نشان کرد: میزان مصرف در ساعات ۱۲ الی ۱۶ هر روز در تابستان به جز ایام تعطیل افزایش می‌یابد که باید این میزان مصرف را مدیریت کرد، زیرا میزان تولید برق جوابگوی نیاز این چهار ساعت در طول روز نیست. مردم اگر سیستم‌های سرمایشی را در پیک بار مصرف مدیریت کنند، ما نیز می‌توانیم پیک مصرف را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه میزان مصرف انرژی در کشور دو تا پنج برابر میانگین جهانی است، اضافه کرد: برای کاهش مصرف، باید فرهنگ سازی و آموزش و استفاده از تجهیزات برق کم مصرف در طول سال را مد نظر قرار دهیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد مشترکین در بخش خانگی و تجاری قرار دارند، افزود: این دو بخش حدود ۵۰ درصد مصرف انرژی را به خود اختصاص داده‌اند، اما تا کنون در طرح‌های مدیریت بار مصوب و ابلاغ شده به این دو بخش توجهی نشده بود و بیشترین همکاری را بخش‌های کشاورزی و صنعتی برای کاهش مصرف انرژی داشتند که امسال بخش‌های غیر مولد را برای کاهش مصرف انرژی درگیر کردیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم برای تابستان امسال ۱۰۰ مگاوات مدیریت بار داشته باشیم، گفت: در این بخش برای حوزه صنعت طرح مدیریت بار برنامه ریزی شده، طرح ذخیره سازی عملیاتی و طرح قطع بار اضطراری، طرح به کار گیری ژنراتور اضطراری در نظر گرفته شده است. هم چنین امسال پاداش صنایع در طرح ذخیره‌سازی عملیاتی نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.

عسگری با بیان اینکه برای بخش کشاورزی مدیریت بار ۱۰ مگا وات در نظر گرفته شده است، افزود: طرح خاموش کردن چاه‌های آب کشاورزی، طرح مدیریت بار برنامه ریزی شده و طرح به کارگیری دیزل ژنراتور اضطراری انجام می‌شود. امسال برای نخستین بار ۲ هزار کنترل هوشمند برق در بخش کشاورزی نصب شده است.

وی طرح به کارگیری دیزل ژنراتور اضطراری و طرح مدیریت بار  برنامه ریزی شده در بخش اداری برای مدیریت بار ۱۵ مگا وات و  طرح به کار گیری دیزل ژنراتور اضطراری و طرح مدیریت بار برنامه ریزی شده در بخش تجاری برای مدیریت بار ۱۰ مگا وات و اجرای طرح مدیریت بار مشترکین خانگی برای نخستین بار در کشور با نصب دو هزار کنترل هوشمند برای مدیریت ۵ هزار مگاوات انجام می‌شود.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار