به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز؛ دکتر یوسف پریدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: برای راهاندازی مرکز تصویربرداری (ام آر آی) کوثر 50 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در قالب طرح تحول نظام سلامت هزینه شده است.
وی با بیان اینکه مرکز تصویربرداری کوثر نخستین مرکز ام آر آی دولتی در این شهرستان است که با استفاده از پیشرفتهترین دستگاه استاندارد جهانی راهاندازی شده، اظهار داشت: این مرکز با تعرفه دولتی به بیماران خدمترسانی خواهد کرد.
پریدار همچنین اعتبار هزینهشده برای ایجاد 7 تخت آی سی یو در بیمارستان بزرگ دزفول را 8 میلیارد ریال بیان کرد و افزود: با وجود تنها 20 تخت آی سی یو در بیمارستان بزرگ دزفول و انتظار بیماران برای بستری در بخش آی سی یو، نیاز به افزایش تعداد تخت، هدفگذاری شده و در نخستین گام 8 تخت به آی سی یو این بیمارستان افزوده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی دزفول بار سنگین بیماران شهرهای شمال استان خوزستان و نیز استانهای همجوار را بر دوش دارند، اذعان داشت: در قالب طرح تحول نظام سلامت و به منظور توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی در دزفول، طرح درمانی از جمله افزایش تختهای اورژانس بیمارستان بزرگ دزفول از 25 تخت فعلی به 65 تخت در دست اجرا است.
وی تصریح کرد: عملیات احداث بخش سوختگی با ظرفیت 20 تخت و با 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است و بلوک زایمانی نیز تاکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امسال به بهرهبرداری می رسد.
یوسف پریدار گفت: برای راهاندازی 2 پایگاه اورژانس 115 در شهرهای صفیآباد و امام بخش مرکزی دزفول نیز 8 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی اظهار کرد: دزفول در حوزه بهداشت و درمان عقب است و با توجه به محدودیتهای منابع مالی، با کمک خیرین در حال پیشبرد طرحهای درمانی در این شهرستان هستیم.
عباس پاپیزاده، نماینده دزفول، نیز در آیین افتتاح 2 پایگاه اورژانس 115 در شهرهای صفیآباد و شهر امام گفت: احداث بیمارستان و مراکز درمانی در بخشهای محروم دزفول موجب میشود تردد به مرکز شهر کاهش یابد و کاهش ترافیک را در شهر دزفول شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه دولت در بحث بودجه با کمبود مواجهه است، اذعان کرد: با وجود کمبود اعتبار، تلاشهای خوبی در حوزه بهداشت و درمان در کشور صورت گرفته است.
پاپیزاده اولویت نخست در بحث درمان را محرومیتزدایی دانست و ادامه داد: در بخشهای چهارگانه شهرستان دزفول باید درمانگاه و پایگاه درمانبستر ایجاد شود که این موضوع با جدیت در دست پیگیری است.
وی افزود: بخش مرکزی دزفول با جمعیت ۱۱۰ هزار نفر هنوز در بخش درمان دارای کمبودهایی است.
نماینده مردم دزفول در مجلس همچنین به مشکل جاده صفیآباد به میانرود به عنوان یکی از جادههای حادثهخیز اشاره کرد و افزود: ایمنسازی این جاده با همراهی فرماندار در دست پیگیری است.
پاپی زاده بیان داشت: این جاده حادثهخیز که شاهد حوادث خونبار رانندگی است، در دو فاز از چهارراه سیاهمنصور تا چهارراه آوج و فاز دوم از صفیآباد تا میانرود ایمنسازی میشود و در این پروژه، دو نقطه حادثهخیز در مسیر مشخص و پیمانکار تعیین شده و در مرحله اجرا است.
حبیب اله آصفی، معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین با بیان اینکه سرمایه زیادی از سوی مردم دزفول در بانکها پسانداز شده که باید این سرمایهها در تولید و اشتغال به کار گرفته شود، گفت: وقت زیادی صرف جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در دزفول شده است و نتایج خوبی نیز حاصل شده است.
وی افزود: دزفول قطب کشاورزی است و میتوان در کشاورزی صنعتی اشتغال زیادی ایجاد کرد.
انتهای پیام/گ