به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،کامران سلیمان پور مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: هر چند در یکی دو سال اخیر با برنامه ریزی های انجام گرفته این سرانه کاهش پیدا کرده است اما هنوز هم در ایلام بیش از نیاز واقعی نان استفاده می شود.
وی اضافه کرد: شهرستان ایلام، آبدانان، دهلران به ترتیب دارای کمترین میزان سرانه مصرف نان هستند و شهرستان ملکشاهی، بدره و سیروان بالاترین میزان سرانه را دارند.
سلیمان پور افزود: در استان ۷۰۰ واحد نانوایی فعال در حوزه شهری و روستایی وجود دارد.
وی با اشاره به وضعیت نان سنگک استان در مقایسه با دیگر استان ها ادامه داد: سالم ترین و بهترین نانی که در بین نان های سنتی ما وجود دارد نان سنگک است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام اضافه کرد: نان سنگک نانی است که زمان پخت کاملی دارد و عمدتا از آرد سبوس دار استفاده می شود و به دنبال این هستیم که در این راستا الزامی گذاشته شود که تمام واحدهای سنگک استان آرد سبوس دار استفاده کنند.