در پایان این مراسم پیام فرمانده نیروی دریایی قرائت و نماز بر پیکر مرحوم فیروز زنوزی جلالی اقامه شد.
وی ادامه داد: سلام به تو که میدانیم اینجا هستی و نظارهگر. سلام به تو که به حوزه هنری آمدی، اینجایی شدی، ماندی و نوشتی و از همین جا در حال خداحافظی با ما هستی.
تجار در ادامه با بیان اینکه آثاری خلق کردهای که میتوان امیدوار بود در کشاکش ادوار ماندنی شود، متذکر شد: هم مرد خانواده بودی و هم دل نگران ادبیاتی که فراخش میدیدی و به نقد مینشستی و به یاری نسلی که از پی میآمدند کلاس درس آموزشی گذاشتی. اکنون همه جمعند. آمدهاند تا بگویند تنها نیستی و تا آخرین دم پا به پایت آمدهاند. اینک زمان خداحافظی است برای تو دوست عزیز و همسر گرامیت آرزوی علو درجات داریم.
محمدرضا سرشار رئیس انجمن قلم ایران در این مراسم گفت: زنوزی جلالی همواره مرد انقلاب بود. او پخته و سرد و گرم روزگار چشیده بود. اهل ورود به کشمکشهای سیاسی نبود و با محافل فرهنگی به خوبی همکاری میکرد.
وی گفت: سرانجام آقای فیروز زنوزی جلالی به ایستگاه آخر قطار زندگی رسید و دیر یا زود ما هم به او خواهیم پیوست. پس از تحمل ماهها رنج بیماری، نویسنده پرانگیزه ما از دو روز قبل از این رنج و بیم و امیدها و کشمکشها فارغ شد و اکنون در ابدیتی که در آن تمام این تلاشها به بازی شبیه است، غوطهور است.
سرشار با تاکید بر اینکه او پخته سرد و گرم روزگار
چشیده بود، اظهار داشت: مطلقاً اهل رفیقبازی نبود با همه اهل مکالمه بود. باید خدا را شکر کرد که زنوزی جلالی اهل
روشنفکرنمایی نبود. البته کارهای او قابل نقد است
و این تقریباً منافاتی با علاقه ما به ایشان ندارد. فرزندان زنوزی جلالی
باید خوشحال باشند که پدرشان در طول این ۳۹ سال که از انقلاب میگذرد، همواره پای انقلاب ایستاد.