به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، طهمورث قاسم نژاد افزود: سال گذشته 630 فقره مجوز جوجه ريزی برای 13 ميليون و 225 هزار قطعه در شهرستان ساری صادر شد.
مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساری گفت: بيشترين ميزان جوجه ريزی مربوط به بهمن ماه با يك ميليون و 573 هزارقطعه جوجه و كمترين ميزان جوجه ريزی مربوط به ارديبهشت با 766 هزار جوجهريزی بوده است.
وی افزود: سال گذشته 19 هزار و 719 تن گوشت سفيد توسط 240 واحد پرورش مرغ گوشتي داراي مجوز در سطح اين شهرستان توليد شد كه ارزش ريالي حاصل از آن بالغ بر يك هزار و 540 ميليارد ريال برآورد شده است.
قاسمنژاد گفت: تمام مرغداری های گوشتی دارای پروانه بهره برداری اين شهرستان موظف هستند با مراجعه به تعاونی و اتحاديه مرغداران قبل از جوجه ريزی نسبت به اخذ مجوز جوجه ريزی اقدام كنند.
اين مسؤول با بيان اينكه اين شهرستان دارای 240 واحد مرغ گوشتی با ظرفيت 4.4 ميليون جوجه در هر دوره است، افزود: اين شهرستان با توليد 16.3 درصد گوشت سفيد استان مازندران به عنوان قطب توليد پرورش مرغ گوشتی شناخته می شود.
انتهای پیام/ع