وزیر بهداشت با اشاره به اینکه یک دهم دانش آموزان ایرانی هر روز سوسیس و کالباس می‌خورند از بالا بودن میزان مصرف نمک‌ در بین ایرانی ها خبر داد.

عضویت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سفیر سلامت دانش‌آموز/ فرهنگ سازی تغییر سبک زندگی کاری سخت است
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن هاشمی وزیر بهداشت صبح امروز در مراسم همایش سفیران سلامت در مجموعه ورزشی اریو مصلی نژاد، اظهار داشت: مهم‌ترین عامل مرگ مردم دنیا در ۱۰۰ سال پیش بیماری‌های واگیری، چون وبا، دیفتری و ابله و سرخک بود که امروزه به خاطر پیشرفت علم بشر واکسن‌هایی تولید شده که افراد را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

هاشمی ادامه داد: از هر ۱۰ نفر پنج نفر چاق بوده که از این تعداد دو نفر چاق و دو نفر نیز دچار اضافه وزن هستند.

وی عنوان کرد: ۲۷ درصد مردم ایران دچار بیماری فشار خون هستند که اگر این افزایش جریان خون در مغز باشد فرد دچار سکته مغزی می‌شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: در اثر تجمع چربی و ورزش نکردن رگ‌های خونی دچار گرفتگی شده و جریان خون و قلب از کار می‌افتد و شخص دچار سکته قلبی می‌شود.

هاشمی ادامه داد: میزان چربی ۲۷ درصد دانش آموزان بالا است که دلیل اصلی آن استفاده از فست فود و غذاهای ناسالم می‌باشد و از هر ده نفر یک دانش‌آموز از سوسیس و کالباس استفاده می‌کند.

وزیر بهداشت ادامه داد: تنها ۶۰ درصد دانش آموزان شیر مصرف می‌کنند که این مسئله در کنار استفاده کم از میوه و سبزیجات باعث بروز بیماری‌های غیر واگیر در بین افراد به خصوص دانش آموزان می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری‌های اعصاب و روان، سرطان و سکته‌های قلبی مشکل اصلی حوزه سلامت است، افزود: ۸۹ درصد ایرانیان میزان مصرف نمک‌شان بالاتر از حد مجاز بوده و از هر ۴ نفر یک نفر دچار بیماری فشار خون است.

هاشمی ادامه داد: به دلیل کیفیت پایین آرد به نان نمک بیشتری زده می‌شود و همین مساله سبب بالا رفتن میزان نمک در بین مردم شود.

وی ادامه داد: باید نمک غذای سفره‌های ایرانیان کاهش و نمکدان از سفره حذف شود، همچنین وزارت جهاد کشاورزی و صنعت نسبت به اصلاح کیفیت آرد و استفاده نانوایان از آرد ترکیبی اقدام کند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه ۸۰ درصد دانش آموزان کم تحرک‌اند، افزود: میزان کالری که به بدن وارد می شود باید با فعالیت‌های بدنی برابر باشد تا چربی در اطراف قلب جمع نشود.

وی متذکر شد: شما سفیران سلامت باید آموزه‌های خود را در موضوع بهداشت به منزل، دوستان و هم محله‌هایتان برسانید و قبل از اینکه افراد اطرافتان را نصیحت کنید به این مسائل عمل کنید.

وزیر بهداشت ادامه داد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز عضو تشکل سفیران سلامت هستند و من امیدوارم تعداد اعضای این تشکل  به ۲۰ میلیون نفر افزایش یابد.

هاشمی تاکید کرد: اگر مسائل بهداشتی در کشور ارتقا پیدا کند طی ۳۰ سال آینده مردمی سالم‌تر خواهیم داشت.
 
 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.