به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریالی بخش خصوصی با مشارکت بانک کشاورزی مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: ظرفیت این کارخانه جوجه کشی سالانه 36 میلیون قطعه جوجه است و با افتتاح این کارخانه برای 80 نفر ایجاد اشتغال شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 40 کارخانه جوجه کشی در مازندران فعالیت دارند و ظرفیت تولید سالانه آن 950 میلیون قطعه جوجه است.
حیدرپور افزود: مازندران به تنهایی 45 درصد ظرفیت جوجه کشی کشور را برعهده دارد.
استان مازندران با داشتن 147 واحد مادر مرغ گوشتی و 2 هزار و 200 واحد مرغ گوشتی ، سالانه بیش از 2000 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که معادل 11 درصد کل تولید کشور است.
انتهای پیام/ع