شركت كنندگان در جشنواره نزديك به 60 نوع غذا شامل انواع آش ها ، آبگوشت ، كوفته ، كوكو و دلمه را عرضه كردند .
با نوان شركت كننده براي تهيه غذاهاي اين جشنواره بيشتر سبزيجات كوهي شامل ، قارتره سي ، كنگر ، غازياغي استفاده كرده بودند .
معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي مراغه هدف از برگزاري اين جشنواره را ترويج غذا هاي بومي ، محلي و غذاي سالم در ميان خانواده ها بيان كرد .
احمد مجتهدي افزود : معيار انتخاب غذاي سالم در جشنواره ، استفاده از سبزيجات ، حبوبات ، غلات وكاهش مصرف قند ، نمك و چربي است .
در پایان جشنواره از 10 آشپز برتر تجليل و براي تمامي شركت كنندگان جوايزي اهدا شد .
انتهای پیام/خ