در دومين روز هفته سلامت ، جشنواره غذای سالم در مراغه برگزار شد .

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازتبریز؛در اين جشنوراه 140 نفر از بانوان شهري و روستايي مراغه با طبخ غذا هاي محلي ، سالم باهم رقابت كردند .

برگزاری جشنواره غذای سالم در مراغه


شركت كنندگان در جشنواره نزديك به 60 نوع غذا شامل انواع آش ها ، آبگوشت ، كوفته ، كوكو و دلمه را عرضه كردند .
با نوان شركت كننده براي تهيه غذاهاي اين جشنواره بيشتر سبزيجات كوهي شامل ، قارتره سي ، كنگر ، غازياغي استفاده كرده بودند .

برگزاری جشنواره غذای سالم در مراغه

معاون بهداشتي دانشكده علوم پزشكي مراغه هدف از برگزاري اين جشنواره را ترويج غذا هاي بومي ، محلي و غذاي سالم در ميان خانواده ها بيان كرد .

برگزاری جشنواره غذای سالم در مراغه

احمد مجتهدي افزود : معيار انتخاب غذاي سالم در جشنواره ، استفاده از سبزيجات ، حبوبات ، غلات وكاهش مصرف قند ، نمك و چربي است .

برگزاری جشنواره غذای سالم در مراغه

در پایان جشنواره از 10 آشپز برتر تجليل و براي تمامي شركت كنندگان جوايزي اهدا شد .
انتهای پیام/خ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.