به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، افشین قطبی ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی الیاف و منسوجات شتر و راهبرد آن در معیشت پایدار و توسعه روستایی اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه، افزایش دانش بهره برداران و آشنایی با اهمیت محصولات شتر و نقش آنها در اقتصادی شدن تولید، معیشت خانوار و توسعه روستایی است.
وی اضافه کرد: در این کارگاه آموزشی، آخرین سیاستهای پرروش شتر کشور و برنامههای انجمن علمی شتر، در اقتصادی کردن فعالیت پرورش شتر و ترویج استفاده از محصولات شتر، نظیر، گوشت، شیر و الیاف و همچنین توجه به بازار محصولات تشریح شد.
قطبی افزود: این کارگاه آموزشی با حضور رئیس هیئت مدیره انجمن علمی شتر ایران و دبیر کارگروه سیاستگذاری شتر کشور و مسئولان مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان برگزار شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: بعد از اتمام کارگاه آموزشی، بازدیدی از واحدهای کوچک لبنی و کارگاههای عبابافی استان انجام شد.
وی گفت: رئیس هیئت مدیره انجمن علمی شتر ایران بر استفاده از محصولات شتر به ویژه شیر شتر با توجه به اهمیت و نقش دارویی آن و همچنین توسعه کارگاههای عبابافی استان تاکید کرد.
کارگاه آموزشی «الیاف و منسوجات شتر و راهبرد آن در معیشت پایدار و توسعه روستایی» با حضور کارشناسان و شترداران استان برگزار شد.
انتهای پیام /پ