در 10 روز گذشته 17نفر در سیستان و بلوچستان به تب کریمه کنگو مبتلا شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،دکتر میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه ستادسلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مشاهده شدن ابتلا به تب کریمه کنکو از 24 فروردین ماه امسال گفت: براساس آمارها موارد ابتلا به این بیماری رو به افزایش است که ضروریست مردم از شیوه های  انتقال آن آگاهی داشته باشند .

دکتر میری افزود : بیشتر مبتلایان کارکنان کشتارگاهها و صنف قصابان بوده و یا کسانی که به نحوی با خرد کردن و بسته بندی گوشت سروکار دارند .

در این جلسه جمشید نژاد معاون سیاسی استاندار هم ، لزوم بازدید، نظارت و نمونه گیری های مکرر ، راه اندازی آزمایشگاه بیماری تب کنگو و افزایش اطلاعات عمومی را از مهمترین اقدامات پیشگیری عنوان کرد.

حسینی رییس دامپزشکی استان هم با اشاره به اینکه همه کشتارگاههای استان از سیستم پیش سرد برخوردار هستند گفت: در چند روز گذشته سیستم پیش سرد یکی از کشتارگاههای زاهدان خراب شده بود که هم اکنون دوباره فعال شده است.

حسینی افزود: گزش کنه، له کردن آن، تماس با گوشت آلوده به این ویروس و حتی تعرق و تنفس افراد مبتلا از راههای انتقال این بیماری است.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.