به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ جشنواره غذای سالم امروز ۲ اردیبهشت ۹۶ همزمان با دومین روز از هفته سلامت، با تأکید بر شعار «زندگی سالم با نشاط و امید» و با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری در دبیرستان دخترانه مولوی شهرکرد برگزار شد.
دانش آموزان با شرکت در این جشنواره، ضمن آشنایی با نحوه صحیح پخت غذاهای سنتی و سالم، در ارائه یک غذای سالم با تزئینات زیبا با یکدیگر به رقابت پرداختند که ضمن اهدای جوایز نفیس به نفرات اول تا سوم، ۲۰ دانش آموز نیز به عنوان نفرات برگزیده معرفی و مورد تشویق قرار گرفتند.
اجرای برنامههای شاد و مفرح همراه با یادآوری نکات بهداشتی و تغذیه ای، موسیقیهای شاد محلی و سرود توسط دانش آموزان از دیگر بخشهای جانبی این جشنواره بود.
والدین دانش آموزان هم در این برنامه نسبت به مضرات فست فودها و غذاهای ناسالم آگاه شدند.
انتهای پیام/خ