حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: کارنامه نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمهمتمرکز) سال ۱۳۹۶ از ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۲۸ فروردین ۹۶ بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت.
وی افزود: تاکنون از تعداد ۲۱۲ هزار و ۹۴۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۲۰۵ هزار و ۵۳۳ نفر معادل ۹۶. ۵ درصد داوطلبان نسبت به مشاهده کارنامه نتیجه اولیه آزمون خود و تهیه پرینت از آن اقدام کرده اند.
توکلی تصریح کرد: بر اساس برنامه اعلام شده دفترچه انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره ۲) آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمهمتمرکز) سال ۱۳۹۶ از عصر چهارشنبه ۳۰ فروردین بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است.
وی یادآور شد: آندسته از داوطلبانی که براساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی شده اند باید از روز شنبه ۹ اردیبهشت تا روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶ نسبت به ثبت کدرشتهمحلهای انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته محل درصورت وجود) با توجه به رشته امتحانی که در آن آزمون دادهاند، در پایگاه اطلاعرسانی این سازمان اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در دورههای روزانه و سایر دورههای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی ۱۴ هزار و ۴۱۴ نفر تعیین شده است که این ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی بیان کرد: داوطلبان ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی و اطلاعیههای مرتبط با آن اقدام کرده، سپس کدرشتهمحلهای مورد علاقه خود را، از کدرشتهمحلهای مربوط به رشته امتحانی انتخاب و اولویتها را به ترتیب علاقه، مرتب کرده و پس از آن نسبت به ثبت انتخابهای خود اقدام کنند.
توکلی گفت: اسامی معرفیشدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و...) همراه با برنامه زمانی مراجعه به دانشگاههای مجری در هفته اول خرداد ماه ۹۶ از طریق پایگاه اطلاعرسانی این سازمان منتشر خواهد شد.
مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته هستند و علاقهمند به انتخاب رشتههای دانشگاههای آزاد اسلامی هستند لازم است به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه و بر اساس اطلاعیههای مربوط که در سایت دانشگاه آزاد اطلاع رسانی خواهد شد اقدام کنند.
از آقایون بپرسید چرا باید واسه انتخاب رشته دانشگاه ازاد باید صد و پنجاه هزارتومان باید پرداخت کرد؟ این قانون رو از کجا آوردن؟ازمونی رو که سازمان سنجس با هفتاد هزار تومان برگزار کرد و تصحیح انجام شد و انتخاب رشته هم با همان هزینه اولیه انجام میشه ولی چرا دانشگاه ازاد میخواد این پول رو بگیره؟