به گزارش خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در دیدار با وابستگان نظامی خارجی که در دانشگاه افسری امام علی(ع) برگزار شد، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که برای نهمین سال پیاپی با برگزاری این مراسم باشکوه میزبان وابستگان محترم نظامی کشورهای دوست در جمهوری اسلامی باشد.
وی افزود: جهان در مقطع فعلی برهه حساسی را تجربه می کند و به تعبیر مقام معظم رهبری در پیچ تاریخی قرار دارد و نظم جهانی در حال دگرگونی است.
حیدری اظهار کرد: هم اکنون در بعضی از کشورهای همسایه جمهوری اسلامی ایران و با توطئه بیگانگان، افراطی گری و اقدامات وحشیانه تروریستی و جنگ های نیابتی در حال طرح ریزی و اجراست و مجموعه ای از تروریست ها اعم از عناصر افراطی القاعده، طالبان، داعش، جبهه النصره و سایر گروهک های تروریستی با تحریک و پشتیبانی بعضی از کشورها و حمایت و هدایت کشورهای به ظاهر طرفدار حقوق بشر، برابر سناریوهای ابلاغی از سوی اربابانشان بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال جنایت علیه بشریت هستند.
فرمانده نزاجا تاکید کرد: هیچکس در جهان نمی تواند نقش سازنده و ثبات بخش جمهوری اسلامی ایران در منطقه را در شرایطی که ناامنی و بی ثباتی مورد حمایت قدرت های فروشنده سلاح است را نادیده بگیرد. زمانی که آمریکا مشغول حمایت از گروه های تروریستی در منطقه بود، جمهوری اسلامی با همه قوا به مبارزه با این گروهها پرداخت و اقدامات مثبت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، عراق و سوریه در مبارزه با گروهای تروریستی چنان در حافظه تاریخ ثبت شده است که هیچکس قادر به نادیده گرفتن آن نیست.
وی افزود: نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و موضع گیری کاندیداهای انتخاباتی در کشورهای اروپایی و سایر تحولات در واقع شروع یک روند سیاسی است که از نظم و روش های جاری مطابقت ندارد و مسلما این روند بر اتحادیه های نظامی در منطقه تاثیر گذار خواهد بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: پایه و اساس سیاست های چند دهه اخیر آمریکا در خاورمیانه سیاست های موسوم به دموکراسی سازی و دولت ملت سازی با هدف همسانی هویتی ملت های منطقه با الگو های سیاسی و فرهنگی غربی بوده است، پیگیری عینی این سیاست در دو کشور افغانستان و عراق با وجود هزینه هنگفت برای آمریکا نه تنها به دستاوردهای مد نظر آنها منجر نشد بلکه منطقه را آماج بی ثباتی و رشد قارچ گونه گروه های تروریستی و تشدید منازعات قومی مذهبی در این کشورها و کل منطقه قرار داد که سرآمد آن پیدایش داعش بود.
حیدری افزود: با وجود تناقضات فکری و کلامی استخراج شده از مواضع و رفتار سیاسی رئیس جمهور جدید آمریکا و نقد جدی وی از سیاست پیشینیان خود به نظر میرسد که پس از سالها اتخاذ راهبرد امنیت محوری در سیاست خارجی آمریکا، در دوره جدید راهبرد اقتصاد محوری منبع اصلی کنش سیاست خارجی آمریکا، مد نظر قرار گرفته است و این بدین معناست که کنشهای امنیتی از مراجع محاسبهگری، اقتصادی عبور خواهد کرد و مبنایی برای تهدیدات امنیتی در قبال متحدان خود و همکاری با قدرتهای منطقهای، ملی جهت مبارزه با داعش خواهد بود.
فرمانده نیروی زمینی همچنین گفت: با وجود تحولات عظیم در منطقه و تصویر سازی غلط رسانهها از توانمندیهای جمهوری اسلامی، ایران کماکان دومین اقتصاد بزرگ در غرب آسیا و شمال آفریقا و هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا و از لحاظ جمعیت یکی از عناصر بزرگ ژئوپولیتیکی است لذا این توانمندیها، پیشرانهای مناسبی جهت تغییر سیاست خارجی و تقویت توانمندیهای دفاعی جمهوری اسلامی خواهد بود و نیروی زمینی به پشتوانه همه این عناصر ثابت و متغیر ژئوپولیتیک کشور و رهبری مقام معظم رهبری، خود را در موقعیت برتر جهت اجرای ماموریتهای ذاتی و دفاع از مرزهای جمهوری اسلامی میبیند و توان ارتش جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه تهدیدی برای سایر کشورها بویژه همسایگان نیست.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح آن برای هیچ کشوری تهدید محسوب نمیشوند؛ ما برای همسایگان خود نیز هیچ وقت تهدید نبودهایم. این را تاریخ نزدیک ما به طور واضح نشان میدهد. جمهوری اسلامی به هیچ کشوری تعرض نمیکند و نخواهد کرد. لیکن موضوعی جعلی به نام مسئله هستهای و سلاح هستهای را آمریکاییها و برخی ایادیش عَلَم کردهاند تا بگویند جمهوری اسلامی ایران موجب تهدید است این در حالی است که تهدید واقعی آمریکاست.
حیدری ادامه داد: امروز ارتش ما، ارتشی است که دفاع از نظام، استقلال و تمامیت ارضی کشور و مردم ایران را در سرلوحه ماموریتهای خود قرار داده است. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر این باورند که با قدرت ایمان و نیز سلاحهای متعارف جدید و بومی خود قادر به حفاظت از منافع ملی و دفع مقتدارنه هر گونه تجاوز علیه کشور و تنبیه سخت متجاوزین هستند. این ادعا طی هشت سال جنگ تحمیلی صدام علیه ایران اسلامی و نیز امنیت کشور ما با وجود ناامنیهای پیرامونی ما به روشنی به اثبات رسیده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان اظهار کرد: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوره جدید، ضمن تقویت توانمندیهای خود، حَسَب تدابیر ابلاغی سلسله مراتب؛ آماده توسعه روابط و تبادل هیئت با نیروی زمینی کشورهای دوست جهت تبادل تجارب آموزشی و نظامی می باشد.
انتهای پیام/