کرمان؛

برگزاری نخستین جشنواره طبخ غذاهای دریایی در کرمان

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هدف آشنایی دانش آموزان و والدین آنها با روش های متنوع طبخ آبزیان در کرمان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ رها ابوالقاسمی ، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه این جشنواره در دبیرستان دخترانه فلسطین (حسین باقری) کرمان آغاز به کار کرد، افزود: همزمان با برگزاری این جشنواره، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی ویژه بانوان و مادران دانش آموزان با حضور کارشناسان تغذیه برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: در این جشنواره به دانش آموزان فرصت پخت و پز ماهی داده می شود و در پایان به 10 نفر از بهترین ها جوایزی اهدا خواهد شد.
ابوالقاسمی هدف از اجرای این جشنواره را فرهنگ سازی در خصوص ترویج ماهی و آبزیان بین خانواده های کرمانی دانست و تصریح کرد: در راستای اهمیت دادان به ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوارها به عنوان غذای سلامتی برگزاری چنین جشنواره هایی در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.