به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،عبدالله امیریان رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار اظهار داشت: تعاونی های یاد شده در گرایش های صنعتی، عمرانی، صید و صیادی، کشاورزی، مسکن، خدمات، مصرف و مرزنشینان فعال هستند.
وی افزود: در بخش مسکن 76 تعاونی مسکن کارمندی، کارگری، مهر و محله ای تشکیل شده است که تا کنون 16 تعاونی با هزار و 794 عضو موفق به اخذ زمین شده اند.
امیریان بیان کرد: هزار و 250 واحد مسکونی تا کنون به اعضای تعاونی های شهرستان چابهار و اگذار شده است.
وی نبود زیرساخت های لازم در حوزه آب، برق، فاضلاب و آماده سازی خیابان ها و معابر را علت تاخیر در تحویل مسکن تعاونی ها عنوان کرد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با تلاش های مسئولان پنج تعاونی درخصوص صادرات سوخت مرزنشینان فعال شده که تاکنون بیش از پنج میلیون لیتر سوخت توسط این تعاونی ها صادر شده است.
وی اضافه کرد: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی با محوریت حفظ اشتغال موجود، توسعه بنگاه ها، ترویج فرهنگ کار، کار آفرینی، آموزش و توسعه نیروی کار، اقتصاد، تولید و رفاه اجتماعی استراتژی های خود را تبیین کرده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چابهار گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل تجاری، کشاورزی، خدماتی، اقتصادی، گردشگری و ترانزیت کالا در حوزه کار این شهرستان حدود سه هزار واحد کارگری فعال و حدود 40 هزار نفر کارگر مشمول قانون کار دارد.
امیریان اظهار داشت: کارگران در واحدهای مختلف کارگری شهرستان اعم از مشاغل دریایی و صنایع تولیدی وابسته به صید و صیادی، کارگاه های ساختمانی و عمرانی، پتروشیمی و سایر صنوف خدماتی، توزیعی و پروژه راه آهن مشغول بکار هستند.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
انتهای پیام /ع