رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: هزار و 600 تخت نیز تا شهریور سال جاری در کرمان به بهره برداری می رسد.

افتتاح 1600 تخت بیمارستانی تا شهریور سال جاری در کرمان به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ علی اکبر حقدوستدر جمع خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه بیمارستان شهرستان های کوهبنان و رابر به زودی و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره ‌برداری می رسد گفت: سرمایه گذاری بیش از نیمی از تخت های بیمارستانی که قرار است در شهریور سال جاری در کرمان به بهره برداری برسد توسط بخش خصوصی انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه 530 تخت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان راه اندازی شده است گفت: هزار و 600 تخت نیز تا شهریور سال جاری در کرمان به بهره برداری می رسد.

وی اظهار کرد: هم اکنون حدود سه هزار تخت بستری در کرمان وجود دارد.

حقدوست ضمن مقایسه شدت فرار بیماران برای پیگیری امور درمانی از کرمان به سمت سایر استانها طی سال های گذشته افزود: اقدامات انجام شده در این استان از مهاجرت بیماران به سایر استانها به منظور درمان کاسته است. 

وی به ساخت و ساز بنا در حوزه سلامت در شهرستان ها و روستاهای کرمان طی سه سال گذشته اشاره کرد و افزود: زندگی سالم با نشاط و امید شعار هفته سلامت سال جاری است.

وی با اشاره به بازدید تیم ‌های بین‌ المللی از دانشگاه‌ علوم پزشکی کرمان و انعقاد تفاهم‌ نامه ‌در بخش های مختلف گفت: راه‌ اندازی اتاق فکر سازمان برنامه و بودجه در حوزه سلامت به کرمان واگذار شده است.

حقدوست افزود: راه ‌اندازی رصدخانه سلامت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور مدیریت و ایجاد فضایی برای رصد شاخص‌ های کلان سلامت نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی کرمان است.

وی بیان کرد: تیمی از سوی سازمان بهداشت جهانی برای مستندسازی فعالیت‌ های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان به این استان سفر خواهند کرد.

وی به راه‌ اندازی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اشاره و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان نخستین دانشگاه کشور در راستای راه اندازی این معاونت است. 

وی گفت: رشته های تحصیلی جدید نیز طی چند سال اخیر در دانشگاه علوم پزشکی کرمان راه اندازی شده است. 

حقدوست با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت نان در استان کرمان افزود: رسانه ها سلامت نان را در این استان مورد بررسی قرار دهند. 

وی افزود: استان کرمان از نظر غنی ‌سازی و کاهش استفاده نمک در نان از میانگین کشوری بالاتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: خبرنگاران وضعیت کشتارگاه کرمان را نسبت به چهار سال گذشته مقایسه کنند. 

وی با بیان اینکه آسیب های اجتماعی در جامعه ما فراوان است اظهار کرد: نتیجه آسیب های اجتماعی می تواند به برخی مشکلات منجر شود.

وی با بیان اینکه سال جاری با عنوان 'توجه به بهداشت روان' نامگذاری شده است افزود: بی توجهی به بهداشت روان معضلی است گریبانگیر جامعه بشری، کشور و استان است لذا باید بین المللی بیندیشیم و استانی عمل کنیم.

وی گفت: الزام به رعایت قانون باید وجود داشته باشد اما برای اصلاح خشونت ها باید ریشه را خشکاند.

حقدوست تصریح کرد: ریشه اصلی معضلات اجتماعی را فقدان نشاط اجتماعی، نبود احترام متقابل اجتماعی، وجود نداشتن آگاهی عمیق در جامعه و نبود انگیزه و نگرش صحیح است. 

وی گفت: اگر نتوانیم ساختارهای اجتماعی را حتی با وجود ایجاد ساختارها تقویت کنیم توسعه یافته نمی شویم.

وی گفت: در طرح راه اندازی پرونده الکترونیکی سلامت با ارائه کد ملی امکان دسترسی به اطلاعات سلامت و پرونده پزشکی بیمار امکان پذیر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: مرحله نخست اجرای طرح پرونده الکترونیک باید از مراکز بهداشتی آغاز شود و در حال حاضر حدود 10 تا 15 درصد مراحل این طرح طی شده است.

وی همچنین به بروز پدیده ریزگردها در استان کرمان اشاره کرد و گفت: جنس ریزگردهای موجود در این استان به اندازه ریزگردهای سایر مناطق کشور خطرناک نیست.

حقدوست با اشاره به مالچ پاشی در شرق استان کرمان اظهار کرد: کنترل ریزگردها به طور کامل در قدرت بشر نیست.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار